Завантаження ...

Який кондиціонер обрати для квартири

Кондиціонери в умовах зміни клімату стали пристроями першої необхідності в будь-якому помешканні. В спекотне літо СКВ забезпечують приємну прохолоду, в морозну зиму обігрівають і рятують від студню.

Кондиціонери в умовах зміни клімату стали пристроями першої необхідності в будь-якому помешканні. В спекотне літо СКВ забезпечують приємну прохолоду, в морозну зиму обігрівають і рятують від студню. Сучасні системи кондиціювання та вентиляції, крім вже звичних функцій, здатні зволожувати й іонізувати повітря. Таким чином, цей агрегат створює в кімнаті атмосферу, максимально наближену до природної. Перебування в такому середовищі найбільш корисне для зміцнення здоров’я й особливо комфортне для повсякденної життєдіяльності людини.

Різновиди кондиціонерів

Кондиціонери класифікують, залежно від типу регулювання, сфери застосування і конструктивного виконання. Будь-які різновиди цього незамінного кліматичного обладнання можна знайти за посиланням https://skv.lviv.ua/kondicionery.

Нині виокремлюють такі основні модифікації цієї побутової техніки:

  1. Інверторні кондиціонери плавно регулюють температуру в приміщенні. Це енергоефективні пристрої.
  2. Кондиціонери без інвертора коштують дешевше, але повільніше охолоджують повітря. Електроенергію не заощаджують.
  3. Побутові встановлюють у квартирах і невеликих офісах.
  4. Промислові призначені для використання на великих територіях.
  5. Моноблочні – віконні й підлогові пристрої, що складаються з одного блока.
  6. Спліт-системи й мульти спліт-системи складаються з двох або більше блоків, з’єднаних кабелем та трубами. До них належать настінні, канальні, касетні, колонні, підлогово-стельові та інші типи кондиціонерів.

Всі сучасні кондиціонери регулюють за допомогою пульту дистанційного управління, який додається в комплекті. Можна також вибрати функції й встановити налаштування за допомогою Wi-Fi.

Який кондиціонер обрати для квартири

Обираючи систему кондиціювання та вентиляції для квартири https://skv.lviv.ua/kondicionery-dlya-kvartiry, найкраще зупинитися на невеликому пристрої з середньою потужністю. Кондиціонер має бути простий для монтажу і зручний для щоденного використання.

Потужність кліматичної техніки для однокімнатних помешкань не повинна перевищувати 8 кВт. Для просторих квартир з кількома кімнатами цілком підійде напівпромисловий агрегат з потужністю до 30 кВт.

Підлоговий пристрій на коліщатках зручний для тих, хто орендує житло. Адже такий кондиціонер легко транспортувати, якщо доведеться переїжджати.

Настінний і віконний варіанти здобули найбільшу популярність серед споживачів.

Обирайте моделі від перевірених світових виробників в інтернет-магазині СКВ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: