Завантаження ...

Англійська мова по Skype від Cambridge Club

Вільно висловлюватися іноземною мовою — мрія багатьох людей. І начебто й бажання є, і посидючості до вивчення хоч відбавляй, а часу на повноцінні заняття не вистачає.

Вільно висловлюватися іноземною мовою — мрія багатьох людей. І начебто й бажання є, і посидючості до вивчення хоч відбавляй, а часу на повноцінні заняття не вистачає. Хтось відвідує школу, хтось університет, а хтось працює. І мало кому вечорами захочеться їхати ще в школу за вивченням англійської. Але це завдання дуже легко вирішується: провідна школа англійської мови в Києві Cambridge Club https://cambridge-club.kiev.ua/ua/англійська-мова-по-скайпу здійснює дистанційне навчання через Скайп.

Переваги навчання по Скайпу

По-перше, це колосальна економія вашого часу. Не потрібно витрачати час на дорогу туди й назад. Заняття проходять в комфортній домашній обстановці.
 
По-друге, це реальні знання та ефективні програми, які можна коригувати виходячи з індивідуальних потреб. Ви зможете:
  • зробити акцент в навчанні на граматиці або лексиці;
  • виробити правильну вимову слів;
  • включити в освітню програму вивчення бізнес-лексики, необхідної в професійних цілях;
  • вибрати для навчання зручний вам час;
  • після проходження курсу отримати сертифікат про навчання.
Люди будь-яких вікових категорій можуть навчатися мови за допомогою Скайпу. Досвідченими викладачами були розроблені курси таким чином, щоб кожна цільова група (діти, підлітки та дорослі) могла ефективно засвоювати матеріал.

Як проходять заняття?

Кожне заняття — це отримання теоретичних і практичних навичок. Після кожного уроку на вашу електронну адресу буде відправлено домашнє завдання. Після його виконання вам необхідно відправити його на перевірку своєму викладачеві.
 
Тривалість одного уроку не 45 хвилин, як прийнято практично у всіх школах, а 60. Цей час є оптимальним для денного вивчення мови та концентрації на навчальному процесі.

Як почати навчання?

Щоб почати вивчати англійську мову по Скайпу, необхідно попередньо залишити заявку на перше безкоштовне заняття. На ньому ви зможете озвучити свої потреби та очікування від навчання. З урахуванням цих вимог вам запропонують викладача. Друге і всі наступні заняття — платні. Вартість однієї години занять становить 450 гривень.
 
Знання англійської мови відкриє перед вами нові горизонти: подорожі без кордонів, знайомства без сорому, перспективна робота за кордоном. І навчитися цьому в сучасному світі реально не виходячи з дому.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: