Завантаження ...

Топ речей, які краще не носити вагітним (і чим їх краще замінити)

Всіх майбутніх мам можна без перебільшення назвати красунями. Однак одяг вони вибирають не завжди вдалий. Коли справа стосується купівлі нарядів, вагітна жінка, перш за все, повинна думати про комфорт. Але не варто забувати і про естетичні властивості одягу.

Всіх майбутніх мам можна без перебільшення назвати красунями. Однак одяг вони вибирають не завжди вдалий. Коли справа стосується купівлі нарядів, вагітна жінка, перш за все, повинна думати про комфорт. Але не варто забувати і про естетичні властивості одягу. Завітавши в магазин для вагітних, необхідно віддати перевагу речам, які будуть не тільки зручними, але й привабливими. Пропонуємо ознайомитися з нарядами, від яких бажано відмовитися. Виключаючи зайве, буде легше зробити правильний вибір.

Речі, які не варто вдягати вагітним

  1. Облягаючі трикотажні сукні. Почнемо з того, що цей фасон давно не в моді. Уже не перший рік оверсайз не покидає гардероби стильних красунь. І це незважаючи на те, що зараз з'являються нові моделі з більш жіночними силуетами. Потрібно зрозуміти, що обтягуючі сукні з м'якою фактурою мало кому підходять. Також вони не прикрашають майбутню маму. Такі сукні краще замінити виробами, що мають куліску під грудьми, трохи розкльошений або пямий силует.
  2. Короткі сукні. Вони можуть спотворити образ майбутньої мами. Особливо, якщо ви обожнюєте носити сукні-трапеції середньої довжини (вони були у вас до вагітності і ви плануєте їх вдягати на фігуру, що змінилася). Через зростаючий живіт ці сукні стануть значно коротшими, а тому з елегантних перетворяться в досить безглузді речі. Одяг для вагітних повинен підкреслювати красу жінки, а не спотворювати її.
  3. Безформені джинсові комбінезони. Вони відносяться до улюблених нарядів майбутніх мам. Звичайно, адже такий одяг зручний, комфортний і практичний. Але потрібно зрозуміти, що в продажу можна знайти різні комбінезони (відмінності полягають в фасоні, кольорі, наявність аксесуарів). Деякі з них роблять жінку схожою на Телепузика. В якості альтернативи краще вибирати легкі джинси для вагітних.
  4. Мішкуваті речі, що приховують живіт. Сукні в обтяжку розкритикували, так ще і мішкуваті речі за щось лаєте, скажете ви. Але в цьому випадку необхідно зазначити, що іноді вагітні, прагнучи приховати своє становище, готові надіти на себе дідусів светр або безрозмірний балахон. Замість них краще купіть простору блузу, охайний светр, жакет або кардиган сучасного крою та кольору.
  5. Речі з горизонтальним принтом. Під час вагітності фігура змінює свій масштаб. Не варто візуально її ще сильніше збільшувати, використовуючи «неправильні» візерунки. Табу повинні бути плаття-тільняшки, одяг з великими і яскравими принтами, що привертають увагу в районі грудей і живота. Якщо вам дуже хочеться надіти улюблену річ з подібним візерунком, то використовуйте різні хитрощі для створення вертикалі та ефекту витягнення: одягніть другий шар одягу, довгі прикраси-ланцюга на шию та інше.

Будьте красивими та стильними завжди, але не забувайте про комфорт.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: