Завантаження ...

Меблі від Папатія - стиль і якість для дому, саду, ресторану і місць відпочинку

Турецький бренд Папатія є виробником якісних меблів. Більше 70 років ця компанія спеціалізується на створенні ексклюзивних меблів для дому, саду, відкритих майданчиків, ресторанів, кафе, салонів, рекреаційних зон, готелів, а також місць відпочинку.

Турецький бренд Папатія є виробником якісних меблів. Більше 70 років ця компанія спеціалізується на створенні ексклюзивних меблів для дому, саду, відкритих майданчиків, ресторанів, кафе, салонів, рекреаційних зон, готелів, а також місць відпочинку.

У виробництві бренд використовує лише найкращі та найякісніші матеріали, що є запорукою еталонної якості готової продукції. Виробник активно використовує свій досвід та нові технології задля того щоб створити красиві, унікальні, ергономічні меблі з відмінними якостями. Велика палітра кольорів дозволяє пропонувати крісла на будь-який смак. А асортимент продукції постійно поповнюється новими дивовижними моделями. Кожен виріб як витвір справжнього мистецтва!

Особливості меблів від Папатія

Меблі від Папатія виготовляються із полімеру. Вони змогли змінити відношення людства до пластику, тому активно користуються попитом серед різних верств населення. Новітні технології, які постійно використовує бренд, дозволяють створювати досить сміливі, креативні, неординарні моделі меблів.

У виробництві стільців, столів, а також шезлонгів використовується полікарбонат або поліпропілен, який додатково армується скловолокном. Таким чином, готовий виріб виходить досить міцним і надійним. Приблизна витривалість 200 кг. До того ж полімери мають такі речовини, котрі захищають меблі від негативного впливу ультрафіолетових променів. Саме тому вони можуть тривалий час використовуватися на вулиці і при цьому не втрачати форму і колір.

Стільці мають продуману конструкцію, повторюють фізіологічні особливості людського тіла. Вони ідеально підходять для тривалого сидіння, стануть родзинкою будь-якого інтер’єру.

До переваг пластикових меблів Papatya також відносять:

  • мобільність;

  • невелику вагу, що робить стільці, столи і шезлонги зручними у використанні;

  • можливість штабелювання;

  • відсутність шкідливих чи токсичних домішок, котрі можуть негативно відобразитися на здоров'ї людини чи навколишньому середовищі;

  • унікальність;

  • привабливий зовнішній вигляд;

  • безпечність;

  • простоту догляду. Достатньо вологої ганчірки, щоб повернути меблям їх неперевершений вигляд і підтримувати його постійно;

  • тривалий строк служби;

  • функціональність. В деяких моделях встановлені механізми регулювання, які дійсно роблять використання меблів ще комфортнішим.

До того ж купити меблі Папатія зможе кожен, оскільки вони мають привабливі ціни.

Основні види меблів від Папатія

Папатія спеціалізується на виготовленні вуличних меблів, хоча не виключено, що через пару років бренд випустить і офісні крісла.

Бренд виготовляє:

  1. стільці і крісла вуличні;

  2. стільці і крісла барні;

  3. шезлонги;

  4. столи;

  5. гойдалки для саду і інші дрібнички.

У кожній моделі успішно поєднаний комфорт, а також функціональність. Якщо вам потрібен якісний стілець, котрий стане фішкою всього інтер’єру, то Папатія - це вдалий вибір. Купуйте кращі пластикові меблі з гарантією у офіційного дилера.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: