Завантаження ...

Купуємо демісезонну курточку для хлопчика: рекомендації що до її вибору

Після зимових холодів і громіздких комбінезонів діти із задоволенням переодягаються в легкі демісезонні курточки. Завдання батьків на цьому етапі – вибрати відповідну модель для непосидьків. Якщо у вас підростає син, саме час купити йому обновку.

Після зимових холодів і громіздких комбінезонів діти із задоволенням переодягаються в легкі демісезонні курточки. Завдання батьків на цьому етапі – вибрати відповідну модель для непосидьків. Якщо у вас підростає син, саме час купити йому обновку.

Важливі параметри, які допоможуть зробити правильну покупку

Активній та рухливій дитині можна купити відразу кілька моделей. Вибираючи дитячі куртки для хлопчика, зверніть увагу на такі характеристики виробів:

  • рівень теплозахисту;
  • матеріал виготовлення;
  • відповідність розміру;
  • якість фурнітури;
  • дизайн;
  • практичність.

Що потрібно знати про кожен пункт

Рівень теплозахисту демісезонної курточки повинен бути середнім. Це означає, що підійде виріб в міру теплий, який не створить парникового ефекту. Цей показник залежить від виду утеплювача і матеріалу, що використовується для пошиву. Кращим утеплювачем серед великої різноманітності доступних варіантів є легкий термолофт. Якщо вирішите придбати модель з іншим утеплювальним прошарком, виберіть таку, яка не втратить своєї первісної форми після прання або хімчистки (інформацію про вид утеплювача можна прочитати на етикетці).

Бажано, щоб для верхнього шару курточки був використаний водовідштовхувальний матеріал. Тканина повинна бути досить щільною, щоб захистити дитину від сильного вітру.

Хороший вибір – курточка з мембранної тканини, яка забезпечує правильний паровідвід. Її «дихаючі» властивості дозволяють запобігти перегрів тіла дитини. Додатковий плюс мембранного матеріалу – властивість легко відштовхувати бруд. Така особливість дозволить уникнути частого прання. Для видалення забруднень досить буде протерти їх вологою губкою.

При покупці курточки в онлайн-магазині вибирати відповідний розмір необхідно враховуючи такі параметри, як ширина плечей дитини, довжина рукава і зріст. Також треба уважно ознайомитися з запропонованою виробником розмірної сіткою.

Фурнітурі виробу потрібно приділити особливу увагу. Щоб курточка прослужила якомога довше, вибирайте модель з металевою змійкою. Кнопки і різні декоративні елементи також повинні бути закріплені надійно.

У питанні дизайну більшість батьків орієнтуються на показники практичності, ніж на бездоганний стиль. Традиційно для хлопчиків вибирають курточки синього, чорного, коричневого, зеленого, темно-бежевого кольору. Але іноді можна відійти від звичних стереотипів і купити дитині яскраву річ. Особливо, якщо вона сама цього хоче.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: