Завантаження ...

Який дизайн наліпок найефективніший?

Наліпки — це частина малих форм рекламування. З їх допомогою створюють описи продукції, підвищують розвиток та впізнаваність бренду.

Який дизайн наліпок найефективніший?

Наліпки — це частина малих форм рекламування. З їх допомогою створюють описи продукції, підвищують розвиток та впізнаваність бренду. Вони бувають різні за формою, призначенням та характером: розважальні або інформаційні. Клейова основа дає змогу розмістити зображення в будь-який час де завгодно. Якщо метою придбати продукцію є передача інформації, то вам потрібен друк наліпок з попереднім дизайном. Вірно підібрана друкарня зможе надати поліграфічну послугу та виготовити унікальну наклейку за вашим проханням.

Особливості розробки креативного дизайну етикетки

Неякісно продумане виготовлення може змусити сумніватися клієнта в якості бренду. Для розробки ефективного дизайну слід враховувати наступні параметри та тип нанесеної інформації на логотип із зображенням:

  1. Кольорові варіанти. Безумовно, етикетка повинна гармоніювати з товаром, але і відрізнятися одночасно, у порівнянні з чорно-білим оформленням, успішність багатоколірних вище на 65%. До того ж існує величезна кількість колірних відтінків.

  2. Вибір символів. Правильно підібране позначення на етикетці викликає цілий ряд асоціацій у покупця. Наприклад, діагональні смуги інтерпретуються як енергійність та динамічність, а поздовжні викликають почуття стабільності, стійкості, але виглядають важкуватими.

  3. Матеріал і поверхня. Рекомендується використовувати основу світлих тонів, матова поверхня зручна для читання, а яскрава глянцева забезпечить оригінальний вид.

  4. Графічні елементи. Косий шрифт і з візерунками сприймається куди складніше ніж простий. Текст повинен бути читабельним на відстані декількох метрів, адже в емблеми кілька секунд щоб зацікавити клієнта.

  5. Індивідуальний стиль. Для того, щоб підвищити впізнаваність бренду концепція оформлення повинна відповідати фірмовому стилю компанії.

Якісний дизайн та його переваги

Оригінальне оформлення наліпок — впливовий інструмент маркетингу, супроводжується можливістю імпульсного придбання товару потенційним покупцем. Тут присутня пряма кореляція, чим цікавіше продукт, тим більше він користується попитом. Відмінне оформлення наліпки надає переваги:

  • Вигідну відмінність від конкурентів;

  • Засіб вдалого просування бренду;

  • Спонукання до спонтанного придбання товару або послуги;

  • Розкриття суті пропонованої продукції, за допомогою унікальної розробки графічних або малюнка;

  • Емоційний відгук покупців, що створює позитивний зв’язок з брендом.

Креативне агентство Univest Advertising Production створює друк наліпок офсетним способом, пропонуючи широкий спектр вибору плівок для ефективного дизайну вашої наліпки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: