Завантаження ...

Зірки шоу-бізнесу, які захищають Україну зі зброєю в руках

Зірки шоу-бізнесу, які захищають Україну зі зброєю в руках фото

З перших днів військового вторгнення Росії в Україну, жителі нашої країни стали на захист своєї землі. У тому числі й відомі музиканти, телеведучі та актори.

Хтось із них пішов у тероборону своїх населених пунктів, хтось вирушив добровольцем на фронт, а хтось - вступив до ЗСУ. Решта теж не відстають - волонтерять або захищають нашу країну на інформаційному фронті.

Хто з українських зірок шоубізнесу захищає Україну зі зброєю в руках – читайте нижче.

 Андрій Хливнюк - лідер гурту "Бумбокс"

З перших днів війни Андрій Хливнюк вступив до лав територіальної оборони. І навіть потрапив під мінометний обстріл, був поранений під Києвом.

Зараз 42-річний лідер групи "Бумбокс" служить у складі оперативної групи з ветеранів. І нещодавно він похвалився, що отримав нову зброю.

Святослав Вакарчук-лідер гурту "Океан Ельзи"

Святослав Вакарчук вступив до лав територіальної оборони у Львові. І взяв на себе ще одну важливу місію - він підтримує моральний і бойовий дух простих мирних громадян і військових у всіх містах України.

Тарас Тополя і група "Антитіла"

Тарас Тополя влився до лав територіальної оборони ЗСУ в Києві. А слідом за ним Музичні інструменти змінили на зброю й інші учасники колективу. 25 лютого "Антитіла" випустили новий альбом і стали на захист України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: