Завантаження ...

Холостячка 2 вибере свого переможця: названо найкращого чоловіка

Холостячка 2 вибере свого переможця: названо найкращого чоловіка  фото

Найромантичніше шоу України Холостячка 2 наближається до завершення. Вже 26 листопада відбудеться півфінал, в якому Злату Огневич чекає непростий вибір з трьох чоловіків: Дмитра Шевченка, Андрія Задворного, і Максима Тарапати. У будь-якому випадку, у фінальній битві за серце красуні будуть змагатися двоє.

Свою оцінку кожному з учасників Styler дала відомий астролог Аріна Атуровна.

Дмитро Шевченко

Дімі 38 років, він розлучений. У Львові у нього є своя успішна клінінгова компанія. Чоловік любить подорожувати, багато займається спортом.

Астролог каже, що Шевченко володіє інтелектом вище середнього, але при цьому швидко освоює нові навички.

 

"Товариський хлопець, наділений навичками продажника і здатністю знаходити спільну мову з людьми. Схильний до акторських і ораторських здібностей, залипає в соцмережі і фільми", - розповідає астролог.

 

При цьому він не вміє тверезо оцінювати реалії навколишнього світу і рішуче діяти відповідно до обставин, що складаються.

 

"Зворотна сторона Дмитра: брехливість, злодійкуватість, поверховість, може бути скрізь і ніде конкретно, самооцінка плаває від ситуації до ситуації, справляє враження легковажного", - говорить експерт і додає, що світ для нього - сцена.

 

Який Діма у стосунках?

У стосунках він прагне продемонструвати себе, а також підживити своє его атмосферою радості, компліментів і свята.

Його половинка повинна відображати його найкращі якості. Дмитро шукає в жінці все найкраще, яскраве і унікальне, а в стосунках він бажає, щоб в почуттях була іскорка, елемент гри.

Резюме:

"Зі Златою вони на різній хвилі, мало спільного і відсутнє взаєморозуміння, присутній аспект пристрасті, на якому і тримається симпатія", - додала Аріна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: