Завантаження ...

Як впоратися з випаданням волосся: правила і секрети олімпійської медалістки

Як впоратися з випаданням волосся: правила і секрети олімпійської медалістки фото

Знаменита українська гімнастка Анна Різатдінова, яка завоювала бронзу на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро, зізналася, що у неї були проблеми з випаданням волосся. Однак дівчина змогла з цим впоратися і вирішила поділитися своїм досвідом.

Спортсменка і учасниця "Танців з зірками" розкрила в Instagram правила і засоби, які їй допомогли.

 Анна супроводила публікацію ефектним фото, на якому вона зображена, коли сидить навпочіпки в спортивному боді і туфлях на шпильці.

"Під час професійних занять спортом у мене були проблеми з випаданням волосся. Через завантаженість і постійні тренування впритул зайнятися цим питанням я вперше змогла тільки після Олімпіади в Ріо. Я побувала у безлічі трихологів, перепробувала різні види лікування, масла, шампуні. Важливу роль тут відіграє генетика, тому мені порадили не винаходити велосипед і зробити упор на підтримку стану волосся. Цим я і займаюся", - розповіла гімнастка.

Хочу поділитися своїми правилами і продуктами, якими користуюся зараз:

1. Я мию голову в міру необхідності. Промиваю волосся двічі, масажуючи коріння волосся. Миття завжди роблю з нахилом голови вниз. Зараз користуюся шампунем фірми Orising. У них широкий спектр продуктів під різні запити.

2. Наступний етап - маска. Її потрібно наносити на вимите волосся, попередньо віджавши зайву вологу рушником. Наношу на всю довжину, надягаю шапочку і зверху пов'язую тюрбан. Можу злегка підігріти феном і тримаю від 25 хвилин до 2-х годин. Після рясно промиваю волосся водою, наношу бальзам на 1-2 хвилини і теж змиваю водою.

Таку процедуру роблю не частіше разу на 5-7 днів, для цього використовую регенеруючу маску pantesalmina фірми Gestil. Бальзам вибираю для росту волосся фірми Orising. До речі, їм можна користуватися після кожного миття голови.

3. Мус використовую як незмивний догляд перед сушінням і укладанням, наношу невелику кількість на всю довжину волосся, а так само застосовую як нічний догляд - на сухе вимите волосся наношу мус розміром з великий апельсин, вранці змиваю це водою.

4. Весь зовнішній догляд я підкріплюю внутрішнім і п'ю вітаміни Viviscal Professional - для росту і зміцнення волосся.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: