Завантаження ...

«Після падіння»

«Після падіння»  фото

2021
Країна
США
Мова
українська (дубльований)
Жанр
романтика, мелодрама
У головних ролях
Хіро Файнс-Тіффін, Аріель Кеббел, Джозефін Ленгфорд, Міра Сорвіно, Луїза Ломбард, Роб Естес, Картер Дженкінс, Стівен Мойєр
Режисер
Кастіль Лендон
Сценарій
Шерон Сакс, Анна Тодд
Прокат
З 02 вересня 2021 до 22 вересня 2021
Знижки
З 06 вересня 2021
Тривалість
99 хв.
Вікові обмеження
16+

У Сіетлі на Тессу (Джозефіна Ленгфорд) чекає робота, про яку вона давно мріяла. Дівчина не вагаючись переїхала б туди, якби не Хардін (Хіро Файнс-Тіффін), який про це місто навіть чути нічого не хоче. Ситуація ускладнюється тим, що Тесса випадково зустріла свого батька, якого не бачила від самого дитинства.

Драма «Після падіння» є продовженням фільмів «Після» та «Після сварки», знятих у 2019 та 2020 роках. У основі сюжету усіх фільмів – однойменні книжки американської письменниці Анни Тодд. Ці романи перекладені на понад 30 мов світу. Кожна з перших двох частин коштувала творцям по $14 млн., а загальні касові збори склали понад $117 млн. Попередні фільми направляли різні режисери. Цього разу запросили режисерку Кастіль Лендон. Через пандемію знімальний процес вирішили перенести до Болгарії, яка на той момент була безпечнішою за Атланту, де працювали над першими двома фільмами. У Софії відзняли матеріал і для наступної, заключної частини франшизи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: