Завантаження ...

«Чорна вдова»

«Чорна вдова» фото

Рік
2020
Країна
США
Мова
українська (дубльований)
Жанр
бойовик, пригоди, наукова фантастика, Marvel
У головних ролях
Скарлетт Йоганссон, Девід Гарбор, Флоренс П'ю, Рейчел Вайс, О. Т. Фагбенлі, Рей Вінстон
Режисер
Кейт Шортланд
Сценарій
Стен Лі, Нед Бенсон, Жаклін Шеффер
Прокат
З 08 липня 2021 до 28 липня 2021
Тривалість
134 хв.
Вікові обмеження
16+

Звертаємо особливу увагу, що у нашому кінотеатрі глядачам пропонується переглянути ексклюзивну версію стрічки у технології ІМАХ. Творці фільму постаралися і підготували для показу на екранах ІМАХ варіант, що містить зображення на 26% більше за розміром в порівнянні зі звичними екранами кінотеатрів. Кожен зможе не просто переглянути фільм, а буквально поринути в атмосферу фільму – замість звичного для ока співвідношення сторін екрану 2.4:1 фільм демонструватиметься у форматі 1.9:1.

Наташа (Скарлетт Йоханссон) пригнічена тяжкими спогадами з минулого, які її охопили. Аби зруйнувати систему появи таких самих вбивць як вона, Чорна вдова вирушає в «Червону кімнату» - місце колишніх тренувань.

Бойовик «Чорна вдова» є сольним фільмом про героїню з коміксів Marvel. Стрічка є 24-ю за рахунком у кіновсесвіті та першою у його четвертій фазі. Дія картини розгортається одразу після подій, показаних у фільмі «Перший месник: Протистояння», але до усього, що відбулося у фільмі «Месники: Війна нескінченності». Перша поява Чорної Вдови на сторінках коміксів відбулася 1964 року. Про те, що даний персонаж заслуговує на сольний фільм почали говорити ще в 2004 році. Саме тоді і відбувся кастинг, на якому роль дісталася Скарлетт Йоханссон. Відтоді акторка знялася у восьми фільмах Marvel і лише дев’ятий стане її сольним. Зйомки розпочалися наприкінці травня 2019 року у Норвегії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: