Завантаження ...

«Кілер-псих»

Якщо тобі немає 18 років, ти не зможеш переглянути цей фільм у кінотеатрі. Навіть з батьками. Контролер перевірить документи на вході до зали. Такий закон.

Ред (Люк Брейсі) щойно вийшов із в’язниці, де пробув довгі й нудні два роки. Він скучив за дружиною (Ніна Добрев) і донькою, і хоче якнайшвидше поринути у сімейний затишок. Взагалі-то він – вправний зломщик сейфів. Своєю майстерністю заробив чималі статки, тож своєю свободою дуже дорожить. І треба ж такому статися – на нього починає полювання навіжений Люк (Кріспін Гловер), бо хоче помститися за смерть брата. Проливати чиюсь кров Редові дуже не хочеться, але ж доведеться! Та й Люк виявився на диво живучим мерзотником.

Кримінальний трилер «Кілер-псих» – це дітище Роджера Евері, який сам написав сценарій та зайнявся режисурою. Знімали фільм у копродукції Франції та Канади. Найуспішнішою роботою Евері є сценарій до фільму «Кримінальне чтиво» (1994). Новий проект, за словами Евері, поверне глядачів до атмосфери бойовиків 90-х. Характерною рисою картини є неполіткоректний, цинічний, жорстокий та агресивний гумор.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: