Завантаження ...

«Людина-павук: Далеко від дому»

Рік
2019
Країна
США
Мова
українська (дубльований)
Жанр
фантастика, бойовик, комедія, пригоди, Marvel
У головних ролях
Том Голланд, Джейк Джилленхол, Семюел Л. Джексон, Зендая, Джон Фавро, Кобі Смолдерс, Маріса Томей
Режисер
Джон Уоттс
Сценарій
Кріс МакКенна, Ерік Соммерс, Стів Дітко
Прокат
З 04 липня 2019 до 31 липня 2019
Тривалість
129 хв.
Вікові обмеження
12+

Звертаємо особливу увагу, що у нашому кінотеатрі глядачам пропонується переглянути ексклюзивну версію стрічки у технології ІМАХ. Творці фільму постаралися і підготували для показу на екранах ІМАХ варіант, що містить зображення на 26% більше за розміром в порівнянні зі звичними екранами кінотеатрів. Кожен зможе не просто переглянути фільм, а буквально поринути в атмосферу фільму – замість звичного для ока співвідношення сторін екрану 2.4:1 фільм демонструватиметься у форматі 1.9:1.

Пітер Паркер (Том Холланд) вирушає на літні канікули до Європи разом зі своїми однокласниками. Та забути про свої здібності, і покладені на нього у зв’язку із цим обов’язки, хлопцю не вийде. У готелі на нього чекає Нік Фьюрі, який розповідає про нову загрозу людству. Робота як раз для супергероя, тож Пітер охоче береться допомагати. Боротися із новим ворогом Людина-павук буде пліч о пліч із Містеріо (Джейк Джилленгол).

Фантастичний бойовик «Людина-павук: Далеко від дому» є продовженням фільму «Людина-павук: Повернення додому», що вийшов у 2017 році, та 23-й за рахунком фільмом у кіновсесвіті Marvel. Про початок роботи над новою картиною стало відомо восени 2017 року. У режисерське крісло знову повернувся Джон Уотс. Над сюжетом працювали сценаристи першого фільму Marvel про Людину-павука Кріс МакКенна та Ерік Соммерс, користуючись оригінальними коміксами Стіва Дітко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: