Завантаження ...

Одяг та військове спорядження від мережі магазинів «Мілітарист»

Мережа магазинів «Мілітарист» функціонує на українському ринку військового спорядження вже більше як 18 років і за це час її клієнти гідно оцінили високі параметри обслуговування, розуміння потреб споживачів та почуття відповідальності працівників мережі.

Історія торгової мережі розпочалася з успішної реалізації аксесуарів та зброї для страйкболу, на сьогодні армійський магазин мережі пропонує відвідувачам величезний асортимент виробів армійського та тактичного призначення, одягу та екіпіровки в стилі casual», засобів та спорядження для успішних туристичних походів, рибалки чи полювання.

Деякі з переваг одягу та спорядження від «Мілітарист»

Мережа магазинів «Мілітарист» орієнтована на категорію покупців, які віддають перевагу активному способу життя та мають можливість придбати в магазинах різноманітні види екіпіровки в стилі «street wear» чи «outdoor» та спорядження, що є незамінним для туристів чи прихильників полювання на дичину. Магазин є ексклюзивним представником відомого бренду «М-ТАС» на теренах України, що займається виготовленням одягу, взуття, тактичного спорядження та різних аксесуарів, що використовуються військовослужбовцями, представниками силових та охоронних структур чи просто любителями екстремальних видів відпочинку та дозвілля.

На сайті militarist.ua інтернет-магазину відвідувачі можуть придбати вироби та спорядження, що виготовлені з використанням високоякісних і високотехнологічних матеріалів, нових типів тканин та сучасним продуманим дизайном. Більшість зразків одягу та мілітарного спорядження протестовані військовослужбовцями та представниками силових відомств, які гідно оцінили якість пошиття одягу, його функціональність та комфортність використання.

Всі вироби, що представлені на сайті інтернет-магазину та в мережі офлайн-магазинів відзначаються демократичними цінами, для постійних клієнтів чи оптових покупців діє зручна та вигідна дисконтна програма знижок та інших преференцій.

Асортимент виробів

Перелік товарів військового призначення та спорядження для туризму, рибалки чи полювання, що представлений на сайті інтернет-магазину дозволяє відвідувачам замовити та придбати різноманітні моделі:

  • гаманців, однолямкових сумок, утилітарних органайзерів, рюкзаків та сумок;
  • водонепроникних чохлів, ножів та томагавків, мачете та темляків, бівачного спорядження на кшталт пальників, карематів і матраців, наметів і спальних мішків;
  • тентів і плащ-наметів, гідраторів та термокухлів, захисних окулярів, компасів, чохлів для зброї, аптечок та медичних наборів.

Також тут можна придбати підсумки, що призначені для транспортування штурмових та снайперських гвинтівок, підсумки утилітарного та медичного призначення, сумки для перенесення гранат, магазинів для пістолетів та кулеметів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: