Завантаження ...

Які бувають запчастини для мотоциклів BMW R1200 GS

Байки BMW R1200 GS відомі своєю надійністю та високим рівнем комфорту. Вони мають потужний, але економний двигун і гарні ходові характеристики. Щоб мотоцикл довго й вірно служив, важливо вчасно його обслуговувати та замінювати запчастини, експлуатаційний термін яких минув.

Переваги мотоциклів BMW R1200 GS

Байки BMW R1200 GS обирають люди, які обожнюють дух пригод. Ця модель універсальна, а отже, на ній комфортно їздити як у місті, так і в гірській місцевості. Мало мотоциклів можуть конкурувати з ним у надійності та зручності. Модель виборола численну кількість призових місць у тестових випробуваннях та має престижні нагороди від авторитетних світових видань.

Мотоцикл BMW R1200 GS можна сміливо купувати для далеких подорожей. Він здатен витримати будь-які випробування дорогою. Головне — заздалегідь перевірити технічний стан мототехніки, замінити всі несправні деталі в разі потреби, запастися паливом і оновити запас оливи та мастильних матеріалів.

Які запчастини купують для мотоциклів

Запчастини до мотоциклів BMW R1200 GS можна умовно поділити на такі групи:

  • Двигун. До цієї категорії входять такі запчастини, як поршні, клапани, кільця, колінчасті вали, оливні фільтри, ремені та приводні ланцюги.

  • Передня та задня підвіски. Це насамперед гальмівні колодки, підшипники, амортизатори, вилки, пружини тощо.

  • Трансмісія. Це такі деталі, як коробка передач, зчеплення, редуктор та ін.

  • Електрика. Мотозапчастини BMW R1200 GS можуть бути пов’язані з електричною системою байка. Це може бути система дротів, світильники, різноманітні датчики тощо.

  • Кузов. До цієї категорії входять ручки, підніжки, дзеркала, сидіння та інші деталі.

Інтернет-магазин Мотоквартал має у своєму асортименті широкий вибір мотозапчастин для мотоциклів BMW R1200 GS. Окрім названих вище категорій, у наявності є покришки таких відомих брендів, як Metzeler і Pirelli, а також оливи, хімія та різноманітні аксесуари. Запчастини на мотоцикл Мотоквартал — це гарантія того, що ви отримаєте оригінальні товари за доступною ціною.

Деталі для мотоциклів можна замовити в будь-який населений пункт України. Фахівці магазину допоможуть підібрати якісні запчастини та мастильні матеріали саме для вашої моделі байка. У магазині часто бувають вигідні акції та спеціальні пропозиції, які дають змогу купити нові запчастини й інші товари ще більш вигідно.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: