Завантаження ...

Оренда складів від компанії TetrisBOX

Для зберігання майна, що тимчасово не використовується чи товарів, що призначені для подальшої реалізації необхідні відповідні складські приміщення, які забезпечують належні умови зберігання товарно-матеріальних цінностей, їх цілісність та неушкодженість.

Будівництво складських приміщень потребує значних одноразових фінансових затрат, тому для зберігання товарів краще скористатися послугами спеціалізованих організацій, які здають в оренду окремі складські приміщення чи окремі контейнери для зберігання будь-яких товарів, меблів, устаткування, архівної документації тощо.

Деякі з переваг оренди складів в компанії TetrisBOX

Більшість компаній надають перевагу оренді складських приміщень, економлячи відповідні фінансові ресурси, які необхідні для покриття витрат у випадку зберігання цінностей на необлаштованій території закладу чи в приміщенні офісу, де відсутні належні умови. Оренда складу у Львові TetrisBOX дозволяє безпечне зберігання різноманітної офісної техніки чи меблів та товарів, що призначені для оптової чи роздрібної реалізації через мережу інтернет-магазинів.

Клієнти компанії можуть орендувати також окремі бокси в обладнаних складських приміщеннях площею до 150 квадратних метрів. Компанія забирає речі, призначені для зберігання на її складах, власним транспортом та організовує їх безпечний процес зберігання.

Серед переваг оренди складів (окремих боксів) в компанії TetrisBOX варто відмітити:

  • належну охорону складських приміщень, в тому числі шляхом цілодобового спостереження за периметром та територією складу, обмеження доступу на територію тільки для клієнтів та/або осіб, зазначених у відповідних документах – договорах оренди;
  • створення належних умов для зберігання товарів, які детально прописуються в умовах договору оренди;
  • можливість надання клієнтам доступу до відеоспостереження за складом/боксом, де зберігається їхнє майно.   

Як скористатися послугою оренди складів

Складські приміщення компанії TetrisBOX доступні для клієнтів – орендарів в цілодобовому режимі. Завозити товари на зберігання чи забирати їх зі складу можна в любий час дня і ночі. Замовити послугу оренди складів можна на сайті tetrisbox.ua/ua, залишивши заявку у відповідному віконці з зазначенням номера мобільного телефону чи адресу електронної пошти для зворотного зв’язку.

Клієнти компанії можуть самостійно розрахувати вартість оренди складу чи окремого боксу, використовуючи онлайн-калькулятор на сайті. Для цього необхідно обрати місцезнаходження складу/боксу в Києві чи Львові, зазначити його площу (від одного до 200 кв. м) та термін можливої оренди (до 6-ти місяців, до одного року чи понад один рік).    

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: