Завантаження ...

Готуємо суші вдома — яку рибу вибрати для суші та ролів?

Справжнім поціновувачам японської кухні не треба розповідати про те, що суші та роли — це не лише смачна, а й дуже корисна страва!

Такий підхід віднайшов своїх шанувальників по всьому світу і сьогодні японська кухня користується шаленою популярністю у всіх, хто хоче не лише насолодитись смаком страви, а й наситити організм корисними речовинами та мікроелементами. Більшість страв місцевої кухні мають у своєму складі рибу, яка є природним джерелом таких корисних елементів як фосфор, кальцій, вітаміни групи D та багато інших.

Суші та роли — основні страви японського кулінарного мистецтва і саме вони прославили кухню японців по всій земній кулі. І саме ці страви довели людям, що страви з риби можуть бути дійсно смачними. Адже відомо дуже багато випадків, коли люди, які в принципі не їдять страви, до складу яких входить риба, з великим задоволенням замовляли суші та роли й насолоджувались їх неймовірним смаком. І від того яка риба входить до складу страви, напряму залежить її смак та якість вашого вечора. Експерти команди YAKI TAKI SUSHI Ромни розповідають яку рибу треба обирати для суші та ролів. Почнемо!

Риба: вибір японців

Японські майстри досить прискіпливо ставляться до вибору сировини для виробництва суші та ролів, оскільки для справжнього японця суші мають бути не просто якісними, а неймовірно якісними. Уся справа в тому, що якісний сервіс в Японії — це не просто сервіс, а справжній прояв поваги до клієнта, яка дуже цінується за багатовіковими місцевими традиціями. Тому при приготуванні страв тут використовують виключно свіжі та екологічні продукти, які проходять не один етап перевірки якості. Команда Які Такі Суші в Ромнах наслідує цю японську традицію та пропонує своїм клієнтам лише суші та роли найвищої якості! 

Для виготовлення страв японці часто використовують рибу в сирому вигляді, оскільки Японії з усіх сторін омивається морями — проблем з доступом до свіжої риби тут ніколи не було. Традиційно тут використовуються сирий, копчений та смажений лосось, вугор, тунець та окунь. Інші ж країни частіше пропонують своїм клієнтам страви, приготовані з копченої та смаженої риби. Але найкращим варіантом у такому випадку буде — заморожена риба за технологією шокової заморозки. Завдяки цьому риба не втрачає свої смакових та корисних властивостей та зберігає навіть свій запах. До того ж, така риба ніяк не зашкодить вашому здоров’ю, тому не слід турбуватись про небажані наслідки.

Де знайти справжні суші?

Звісно що суші можна приготувати і вдома, але без спеціалізованого обладнання та досвіду вам навряд вдасться приготувати саме суші. Скоріш за все це буде щось на кшталт рисово-рибних рулетів, але точно не традиційні суші та роли. Як же бути в такому випадку? Замовити доставку суші від Які Такі в Ромнах — найкраще рішення. Це позбавить вас від набридливих черг, зайвих витрат та клопотів. Лише один телефонний дзвінок і ваше замовлення вже на вашому столі. 

Кожна наша страва проходить контроль якості на кожному етапі виробництва, тому наші клієнти отримують лише найкраще. І саме тому нас замовляють знову і знову. Для нашої команди найголовніше лише дві речі: справжні японські суші найвищої якості та задоволеність клієнта. Саме на цих аспектах ми ставимо акцент при роботі. До того ж, ми маємо власну службу доставки, яка забирає страви одразу ж по готовності, тому вам більше не доведеться довго чекати на вашу страву!

YAKI TAKI SUSHI Ромни — якісні японські суші у будь-яку точку твого міста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: