Завантаження ...

Ковані вироби від компанії Артдеко® 

Ковані конструкції можна зустріти буквально на кожному кроці, адже вони слугують окрасою прибудинкових та паркових територій, скверів та присадибних зон, ними прикрашають балкони та сходові клітки, дитячі майданчики чи окремі ландшафтні зони.

Використання художньої ковки, яку можна замовити на сайті https://artdeco.ua/, дозволяє створювати унікальні дизайнерські конструкції, які сприяють стилістичному оформленню інтер’єру та екстер’єру приміщення відповідно до уподобань його власника та задумки дизайнера.

Обираємо ковані елементи та конструкції від компанії Артдеко®

Кузня та ковальське ремесло, які ще кілька століть тому були невід’ємним атрибутом кожного українського села знайшли своє продовження у виробах торгово-промислового підприємства Артдеко®, що спеціалізується на масовому виготовленні окремих кованих виробів та цілісних конструкцій з художньо оформленим металом.

Асортимент продукції, що виготовлена майстрами ковальства включає різноманітні варіанти:

  • кованих балконних огорож та парканів;
  • кованих воріт, брам та фірток, лавок, гойдалок та качелів;
  • кованих сходових кліток та кованих грат на вікна;
  • кованих козирків, навісів та альтанок, перил та поручнів.

Окрім кованих металічних конструкцій на сайті artdeco.ua можна придбати окремі ковані конструктивні елементи, на кшталт верхівок у вигляді пік, куль та півкуль до металічних стовбчиків; металічного листя, розеток та орнаментів рослин, що використовуються для декоративного оформлення кованих конструкцій, кованих ніжок для ексклюзивних меблів, металічних завісів, кованих дверних ручок тощо.

Чому варто обирати ковані вироби від компанії Артдеко® 

Компанія Артдеко® володіє власним ковальським виробництвом, що в поєднанні з новітніми технологіями та високоточним європейським обладнанням дозволяє виготовляти величезний асортимент кованих виробів, у вартості яких відсутня націнка посередників.

Серед переваг продукції, що виготовляється компанією варто відмітити:

  • використання модернізованого масового виробництва штампованих елементів;
  • величезний досвід роботи майстрів художньої ковки та кваліфікованих менеджерів, які до виконання кожного замовлення застосовують індивідуальний підхід;
  • можливість доставки готових виробів в будь-який населений пункт найбільш зручним для покупця способом.

Співпраця з постійними покупцями та партнерами обов’язково включає можливість акційних знижок та програми лояльності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: