Завантаження ...

Лікування алко та наркозалежності в МЕДЛЮКС

Проблема лікування алко- та наркозалежних пацієнтів є достатньо делікатною з точки зору конфіденційності, адже не кожен алкоголік чи наркоман готовий визнати свою залежність.

Саме тому багато пацієнтів обирають спеціалізовані приватні клініки, де на умовах повної анонімності проходять курс лікування від алкоголізму та наркоманії, психічних розладів, анорексії, булімії, психозів, депресії, тривожних станів чи інших супутніх захворювань. Стаціонарне та амбулаторне лікування пацієнтів з переліченими вище хворобами здійснюють в першій приватній клініці «МЕДЛЮКС».

Чому пацієнти обирають клініку «МЕДЛЮКС»

Наркоманія, на жаль, є достатньо поширеною серед підлітків, які заради цікавості і самостійності таким чином намагаються заперечувати загальноприйняті цінності і авторитети та виокремитися серед ровесників. Наркоманія серед підлітків, за думкою авторитетних фахівців є колективною інфекцією, яка поширюється в певних компаніях як спалах. У дорослих людей причини вживання наркотиків зовсім інші, зазвичай таким чином люди намагаються уникнути реальності з її великим емоційним чи фізичним навантаженням. Попробувавши один раз уявного блаженства не всі підлітки чи дорослі в подальшому здатні самостійно відмовитися від вкрай шкідливої спокуси, тому звертаються за допомогою до фахівців приватної клініки «Медлюкс», де:

  • працюють висококваліфіковані фахівці – 40% лікарів мають вищу кваліфікаційну категорію, 65% працюють за фахом більше як 15 років. Окрім того, фахівці клініки постійно вдосконалюють свої знання, приймаючи участь в різноманітних фахових конференціях;

  • пацієнтам гарантоване анонімне лікування з дотриманням індивідуального підходу;

  • пацієнти перебувають в комфортних умовах під цілодобовим моніторингом.

Щороку в клініці лікуються понад 3500 пацієнтів, 75% з яких в подальшому відмовляються від вживання наркотиків.

Як проходить лікування наркотичної залежності

Ефективне лікування наркотичної залежності включає декілька етапів, на першому з яких пацієнт повинен усвідомити свою хворобу та зробити певні кроки до її подолання. Після отримання згоди пацієнта фахівцями клініки проводиться його повне обстеження, за результатами якого призначається курс лікування у вигляді підтримуючої терапії, при необхідності – проводиться «зняття ломки».

Далі в процесі лікування проводиться комплексна очистка організму від залишків наркотичних речовин, хворому призначають вітаміни, антиоксиданти та антигіпоксанти в поєднанні з психологічною допомогою і вигляді індивідуальних консультацій психіатра. На завершальному етапі проводиться психологічна реабілітація, що включає трудотерапію, культурні заходи та заняття спортом.    

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: