Завантаження ...

RoomDepot — інтернет-магазин якісних та комфортних меблів для затишного будинку

Сьогодні неможливо уявити, що будь-хто живе у своєму будинку/квартирі абсолютно без предметів меблів. Навіть у будинку аскету, як мінімум, можна виявити ліжко, стіл та стілець. У людей, які віддають перевагу комфорту та затишку в будинку, можна побачити красиві м'які меблі, а також інші меблеві вироби, призначені спеціально для вітальні, спальні, передпокою, дитячої кімнати та кухонного приміщення.

М'якими меблями прийнято називати набір предметів побуту, який включає вироби, що служать для зручності у побуті та комфортного відпочинку. Це, наприклад — крісла та дивани, але сучасні набори м'яких меблів можуть включати й інші вироби:

  • м'які, різної форми та розмірів пуфи,

  • розкішні та зручні м'які дивани,

  • компактні кутові лавки/кушетки,

  • практичні тахти,

  • комфортні крісла,

  • витончені софи та ін.

До меблів інших типів відносять шафи, стільці, ліжка, столи, тумби, комоди тощо. Він може бути виготовлений з різних матеріалів з різних матеріалів — дерева, МДФ, металу і ДСП, деякі елементи меблевих конструкцій можуть бути виготовлені зі сплавів різних металів, скла, міцного пластику.

Які вимоги до меблів висуває сьогодні покупець?

Сучасні меблі повинні бути не тільки якісними і добротними, але і красивими. Вибагливий покупець сьогодні бажає придбати не просто міцний і практичний предмет меблів, а витвір мистецтва. Тому дизайнери та розробники меблевих конструкцій розробляють нові технології виробництва меблевих виробів, вишукують нові технології виготовлення фурнітури та оббивних матеріалів, наповнювачів.

З одного боку, виробники меблів намагаються виробляти оригінальні та сучасні меблі, не схожі на продукцію конкуруючих компаній. З іншого боку, відійти від шаблонів та масового виробництва однотипних конструкцій у цій сфері досить складно. Капітал на «штучному» виготовленні меблів не заробити, адже ціна на меблі такого класу буде дуже високою, споживчий попит за такого підходу задовольнити неможливо.

Лінійка меблів кожного типу може бути представлена ​​кількома серіями. Моделі меблів кожної серії мають однотипну конструкцію, але візуально відрізняються за дизайном та елементами оздоблення:

  • колір каркасу,

  • тип та колір оббивки,

  • форма, колір, матеріали, з яких виготовляють фурнітуру тощо.

В Україні купити м'які меблі сьогодні можна у будь-якому меблевому салоні або на сайті спеціалізованого інтернет-магазину. Такі вироби представлені широким колом виробників з різних країн, включаючи вітчизняних виробників меблів. Якісно виготовлені, комфортні та красиві, без перебільшення, меблі від зарубіжних та українських брендів пропонує до покупки інтернет-магазин RoomDepot.

Які меблі пропонує компанія RoomDepot?

В асортименті нашого магазину ви знайдете меблеві вироби будь-якого призначення — для спалень, дитячих та віталень кімнат, кабінетів, передпокоїв, кухонних і навіть ванних приміщень. Ми пропонуємо такі меблеві вироби:

  1. Ліжка — виготовлені з дерева/металу, одно-/двоспальні, двоярусні та дитячі, оснащені механізмом, вбудованими ящиками.

  2. Комфортні матраци — з пружинним блоком і безпружинні моделі, Memory foam (з пам'яттю, враховують і запам'ятовують особливості тіла людини), з наповнювачем з кокосу/латексу, дитячі, а також вирівнюють поверхню топпери і збільшують жорсткість, використовувані як тонкий матрац, футони.

  3. Тумби/комоди — ліжкові або під телевізор міцні тумби, місткі комоди різної форми та оздоблення, з різною кількістю ящиків.

  4. Дивани — різних форм, стилів, дизайну та оббивки дитячі, дорослі кутові/прямі моделі диванів на будь-який смак та фінансовий статус покупця та інші види меблевих виробів (шафи, вітальні, їдальні, обідні/кухонні меблі).

Вся продукція, представлена ​​в нашому магазині, сертифікована та відрізняється високою якістю виготовлення, тривалим терміном експлуатації. Купити у Києві меблеві вироби за вигідною ціною з доставкою по Україні пропонує інтернет-магазин RoomDepot.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: