Завантаження ...

Поради щодо вибору та використання обігірвачів

Електроприлади різної потужності використовують для обігріву квартир, дач, будинків та офісів.

Користувачі купують моделі відповідно до своїх уподобань, потреб, бюджету, попередньо оцінивши технічні характеристики обігрівачів. Кожен обирає сам, чи краще взяти Уфо обігрівач, конвектор чи масляний. Нижче кілька порад щодо вибору та використання обігрівачів.

10 порад ефективного використання обігрівачів

Перед покупкою в інтернет-магазині добре вивчіть характеристики й подумайте чи вибраний товар підходить під ваші вимоги. Якщо купуєте в офлайн магазині - не зайвим буде поговорити з консультантом.Також орієнтуйтесь на наступне:

  1. Для швидкого прогрівання використовуйте тепловентилятори, як постійні опалювальні пристрої більше підходять конвектори та масляні прилади.
  2. Коли потрібно запобігти витоку тепла на вулицю, обладнайте над дверима теплову завісу.
  3. Для локального обігріву невеликих робочих місць використовуйте інфрачервоні електроприлади.
  4. Наявність термостата дозволить підтримувати в будинку комфортну температуру.
  5. Можна знизити енерговитрати, якщо купити прилад, який має кілька режимів потужності, термостат і захист від перегріву.
  6. Електрообігрівачі, оснащені зволожувачами, набагато менше сушать повітря, мікроклімат у кімнаті буде краще.
  7. Не використовуйте електроприлади для просушування мокрих речей, не закривайте тканиною для краси. Через перегрівання можливе загоряння, через вологу на металі з'являється іржа.
  8. Не встановлюйте електрообігрівачі впритул до меблів, штор, горючих предметів. При нагріванні оздоблювальних будматеріалів можливе виділення токсичних речовин.
  9. Перевіряйте положення електрошнура, він не повинен нагріватися, стикатися з нагрівальним елементом. Не можна переміщати прилади, смикаючи за електропровід. Обрив або пробій шнура викличе коротке замикання.
  10. Тримайте обігрівач у чистоті, особливо корпус, решітку та панель керування. Перед тим, як протерти його вологою серветкою, обов'язково відключіть від мережі.

І на останок

Перед першим увімкненням електроприладу вивчіть інструкцію. Чим точніше ви виконуєте рекомендації виробника, тим довше прослужить електрообігрівач, тим менше неприємностей дасть власникам за весь період експлуатації. Також не варто зберігати прилади, що тимчасово не використовуються, на морозі або в холодному приміщенні: на балконі, веранді, в гаражі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: