Завантаження ...

Ставки та коефіцієнти на гру Португалія – Уругвай

28 листопада на арені «Айконік Стедіум», що в місті Лусаїл, пройде футбольна зустріч між збірними Португалії та Уругваю. Гра відбудеться в рамках другого туру групового раунду Чемпіонату світу. Команди виступають в квартеті Н, учасниками якого також є національні збірні Гани та Південної Кореї.

На протистояння Португалія – Уругвай ставки вже приймаються в лінії беттінгової компанії Паріматч. Перевагу аналітики віддають представникам Європи, але різниця в класі не є великою. Вважається, що гра може стати вирішальною в боротьбі за перше місце в групі.

Коротка інформація про команди

В кваліфікації «команда обраних» поступилася збірній Сербії та зайняла другу сходинку в групі. Через це підопічні Фернанду Сантуша були змушені пройти через стиковий раунд, де по черзі перемогли спочатку Туреччину, а потім уже  Північну Македонію.

Незважаючи не те, що перевагу в матчі та групі експерти віддають португальцям, варто зазначити, що це вже не та зіркова збірна, що кілька років тому. А лідер команди – Кріштіану Роналду, зараз не має достатньо ігрової практики на клубному рівні. Тому спрогнозувати, наскільки стабільною і злагодженою виявиться гра португальців досить важко. Хоча в Лізі націй, груповий раунд якої завершився недавно, колектив посів другу сходинку, поступившись тільки одним очком іспанцям.

Уругвай теж виглядав дещо нестабільно в останніх іграх. Але команду важко назвати аутсайдером протистояння. Склад збірної не гірше суперника. В основі можуть вийти такі зірки футболу як Нуньєс, Суарес, Бетанкур, Вальверде та інші.

Коефіцієнти на гру по лінії букмекера Паріматч

В букмекерській компанії Паріматч виставлені такі коефіцієнти на дане футбольне протистояння:

  • перемога Португалії – 2,14;

  • нічия – 3,44;

  • перемога Уругваю – 3,58.

Цифри не є остаточними та можуть змінитися ближче до старту гри.

Крім ставок на переможця, букмекер Паріматч пропонує багато додаткових варіантів прогнозів. Серед найбільш популярних такі ринки:

  • тотали;

  • фори;

  • точний рахунок;

  • статистика;

  • прогнози на тайми та окремі інтервали гри.

Також на Чемпіонат світу можна зробити довгострокову ставку. В Паріматч такі варіанти винесені окремим блоком. Наприклад, можна спрогнозувати переможця Мундіалю, кількість набраних очок командою в групі чи зробити ставку на вихід збірної в плей-офф.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: