Завантаження ...

Які паназіатські страви потрібно спробувати

У зв'язку з інтеграційними процесами по всьому світу культури та традиції різних країн почали проникати одна в одну. У тому числі йдеться і про різну їжу.

Серед усієї різноманітності страв, доступних сучасним гурманам, на особливу увагу заслуговує паназіатська кухня. Смачна, оригінальна, яскрава та незвичайна – любити її точно є за що. А завдяки багатому меню така їжа не скоро зможе вам набриднути.

Суші та роли – класика паназіатської кухні

Саме грудочки рису зі шматком риби, прикрашені різними соусами, приправами та добавками, стали тією стравою, яка популяризувала японську та паназіатську кухні. Насамперед, жителі Сум цінують суші за відмінний смак, велику кількість морепродуктів та можливість перетворити простий прийом їжі на екзотичний ритуал завдяки різноманітності яскравих кольорів та використанню паличок замість звичних ложки та виделки.

Ще одна перевага ролів – величезна варіативність. Суші можуть відрізнятися начинкою, розмірами, способом забурчування та ін. Є навіть запечені та обсмажені у фритюрі роли. Незмінним залишається лише чудовий смак такої страви.

Локшина удон – зручно, швидко та смачно

Цей різновид ВОК-їди готується з пшеничного борошна. Страва виходить дуже ніжною, смачною та легкою (для приготування тіста не використовують яєць). Готується все дуже швидко, тому порція локшини буде на вашому столі практично відразу після замовлення. Подається такий гарнір разом із куркою чи морепродуктами, різними овочами та соусами. У готовій страві поєднуються відразу кілька цікавих смакових ноток: солодкі, кислі та гострі відтінки тут гармонійно переплітаються.

Салат із водоростей

Найбільш поширений варіант складається з:

• водоростей хіяші вакамі;

• смаженого кунжуту;

• горіхового соусу.

Готовий салат містить заряд вітамінів на весь день, а також відрізняється приємним та насиченим смаком завдяки соусу. Він зможе стати як повноцінним прийомом їжі, так і доповненням до іншої страви.

Густий та ароматний суп місо

Готується страва на основі пасти із соєвих бобів. У ній міститься величезний запас білка, вітамінів та мінералів. Серед інших інгредієнтів у супі місо виділяють:

• гриби шиїтаке;

• водорості вакамі;

• тофу;

• кунжут;

• рибу чи курку;

• зелена цибуля та ін.

Замовити суші, роли та інші паназіатські страви з доставкою у Самах ви можете на сторінці https://sumi.sushi-master.ua/. З Sushi Master гастрономічне задоволення вам гарантовано!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: