Завантаження ...

Bella Mozzarella - смачна піца з доставкою

Піца давно перестала бути лише суто італійською стравою, її полюбили в усьому світі завдяки унікальним та різноманітним смакам, швидкості приготування та зручності доставки.

Окрім традиційних піцерій, де можна скуштувати свіже приготовлену піцу, великою популярністю користується доставка піци за вказаною замовником адресою. Доставка піци, що містить велику кількість начинки та величезний шар сиру зверху – оптимальний вихід для молодих людей, що ведуть шалений ритм життя і не мають достатньо часу (чи бажань) проводити декілька годин за кухонною плитою. Замовити піцу Харків можна цілодобово, в будь-яку годину дня чи ночі – і піца буде доставлена впродовж 59 хвилин незалежно від місця проживання харків’янина.

Особливості приготування піци

Сімейна піцерія Bella Mozzarella працює цілодобово незалежно від пори року та погодних умов. Для приготування італійської страви спеціально навчені кухарі користуються старовинними рецептами, що вдало поєднуються з новітніми технологіями приготування. Піца на замовлення від Bella Mozzarella може бути приготовлена з різноманітними інгредієнтами, на кшталт:

  • курячого філе, грибів та телятини;
  • мисливських ковбасок та шинки;
  • морепродуктів та різних за смаками сирів.

Загалом сімейна піцерія виготовляє понад 15 видів піц, доставка яких здійснюється з використанням спеціальних термосумок, що дозволяють зберігати піцу теплою впродовж тривалого часу. Основу піци формує тоненький шар тіста, зверху накладається товстий шар начинки, тому піца, незалежно від складу начинки, обов’язково з’їдається до останньої крихти. Всі інгредієнти для піци ретельно відбираються шеф-кухарем, є абсолютно свіжими та щойно купленими.

Особливою популярністю у замовників користується піца, що містить т.з. сирний бортик. Основу бортику сформовано з використанням сиру Філадельфія, який завдяки вершковому складу створює напрочуд ніжний смак. Оригінальним зовнішнім виглядом відзначаються восьмикутна піца з сирним бортиком та шинкою.

Чому варто скористатися послугами сімейної піцерії

Окрім напрочуд смачної піци Аве Цезар чи Віладжіо, Кватро Формаджіо чи Папероні, Корида чи Вітелло, доставку яких можна замовити з використанням зручного мобільного додатку, меню сімейної піцерії Bella Mozzarella включає:

  • овочеві салати з телятиною-гриль, сиром фетою чи курчам;
  • паніні з копченою куркою, з салямі чи лососем;
  • різні види паст, лазанню, бульйон та солянку;
  • картоплю фрі, курячі крильця, картопляні крокети з шинкою та багато інших напрочуд смачних страв.

Для постійних клієнтів заклад пропонує різноманітні знижки з нагоди дня народження та регулярні акції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: