Завантаження ...

Читаємо книги з uBooks

Осінь – чудова пора року, яка дарує неймовірні жовто-багряні краєвиди та іноді спонукає до меланхолії і роздумів. Це не час для депресії, навіть якщо за вікном холодний дощ, а під ногами калюжі, тому що вдома нас чекає теплий плед, горнятко гарячого шоколаду чи запашної кави та її величність: улюблена Книжка.

Вибір книжки, яку варто прочитати цієї осені, залежить тільки від особистих уподобань читача, хтось віддає перевагу детективам чи історичним романам, для жінок найбільш прийнятними є любовні історії з обов’язково щасливим кінцем, багатьох приваблює фантастика чи захоплюючі подорожі в незвідані місця, де не часто ступає нога людини.

Що варто почитати цієї осені

Обираючи серед величезного масиву художньої літератури варто звернути увагу на твори Надійки Гербіш та Юлії Смаль, що мають дещо схожі назви, які об’єднує два слова «Теплі історії», і далі «…до кави», « …до шоколаду» (Н. Гербіш) та «…з корицею» (Ю. Смаль). Це різні за змістом твори, що розповідають про людські почуття та важкі рішення, далекі міста та історії кохання, для яких немає унікального рецепту та не може бути однозначного висновку. Прочитайте ці книжки осінніми вечорами, смакуючи кавою чи шоколадом з корицею.

В збірці, що має назву «Львів. Шоколад. Кам’яниці» читач відкриє для себе невідомі таємниці овіяного романтикою древнього міста Лева, а класичну англійську казку Каннет Грем під назвою «Вітер у вербах» варто читати разом з дітьми. Ще одна магічна історія описана в книзі Руїс Сафон «Тінь вітру», головний герой якої юний Даніель знайшов на цвинтарі забутих книг справді магічну книжку, прочитавши яку збагнув, що … (далі варто прочитати самому).

Надзвичайно щемлива історія про смертельно хвору дівчину – молодого художника, що описана О. Генрі в творі «Останній листок», не залишить байдужим абсолютно нікого, адже цінності, які описані в книзі – дружба, талант і самопожертва є вічними.        

Читаємо на uBooks

Читати книжки можна не тільки гортаючи паперові сторінки. Команда фахівців NIXSolutions пропонує читачам скористатися їхнім мобільним додатком uBooks XL, де можна отримати доступ до величезної кількості художніх, наукових чи науково-популярних книжок і завантажити їх у свій смартфон.

Більше про додаток від NIX розкаже сам інтерфейс мобільного додатку, який дозволяє читачам:

  • послуговуватися вбудованим перекладачем та функцією з автоматичним прокручуванням;
  • налаштовувати екран для зручного читання в залежності від особистих уподобань читача;
  • обирати книги серед величезної кількості творів та відслідковувати появу новинок, що регулярно з’являються в бібліотеці електронних книг.

Мобільний додаток підтримують всі iOS пристрої – айфони та айпади, книги електронної бібліотеки відсортовані за авторами та назвами в алфавітному порядку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: