Завантаження ...

Топ-5 патріотичних сувенірів від українських дизайнерів

Життя вже ніколи не буде таким, як було. І ми не будемо.

Але завдяки тим, хто боронить нашу країну, на полі бою та в тилу, ми можемо продовжувати жити. Тож сьогодні на часі патріотичні подарунки – сувеніри, які розкажуть про твої емоції та стануть чудовим презентом всім небайдужим українцям та друзям України по всьому світу.

Подивись, скільки чудових речей з’явилося останнім часом.

Чашки «Острів Зміїний», «Паляниця», «Герб України» та інші

Всім світом збирати кошти на байрактари для ЗСУ приємніше з улюбленим напоєм в улюбленій чашці. Чашки «У ритмі ЗСУ», «Паляниця», «Зона комфорту», «Герб України», «Острів Зміїний» висловлюють те, що інколи не скажеш словами. А, до речі, є й патріотична чашка зі знаменитим Гусем «Ми з України». 350 мл задоволення в естетичному пакуванні з крафтового картону, яку можна одразу дарувати.

Постери з українською символікою та Києвом

Обирай свій власний стиль, який підійде і до твого настрою, і до твого інтер’єру. Або до настрою та інтер’єру того, кому ти його подаруєш. Від традиційних українських орнаментів, сповнених нового сенсу у постерах Інни Руди до жорсткого стилю Миколи Коваленка. А для тих, хто відчуває особливий зв’язок з Києвом, є також постер Олександра Шатохіна «Київ непереможний».

Всі постери великого розміру А2 (420 мм × 600 мм), з естетичним дерев’яним кріпленням на магнітах та упаковані в тубус з крафтового картону.

Стікери з Гусем-патріотом й не тільки

Незамінна річ у сучасному світі. Вони продемонструють всім твої вподобання й навіть допоможуть знайти нових друзів. Просто наклей на ноутбук, телефон або куди завгодно й насолоджуйся ефектом. Стікери ламіновані, тож довго зберігають якість малюнка. Формат А5 (половина альбомного аркуша).

Значки, що на часі

Такі знайомі символи та паролі тепер й на пінах. «Паляниця», «Острів Зміїний», «Серце у ритмі ЗСУ», «Зона комфорту» – найправдивіша карта України. Створені за малюнками Олександра Грехова та Альони Жук для тих, у кого Україна завжди в серці. Прикрасять сумки, рюкзаки та одяг. Чудово підходять, щоб відправити або привезти як сувенір друзям за кордоном.

«Острів Зміїний» про відвагу та сміливість бути вірним собі у будь-якій ситуації; «Ритм серця» про наші героїчні ЗСУ і нашу загальну любов до них; «Паляниця» про найсмачнішу українську «ягоду», якою подавляться рашисти; «Зона комфорту» про наш дім, де б ми не були.

Футболки з гербом України

Яскраві, прямолінійні, сміливі як й самі українці. Патріотичні футболки покажуть своїм, що ти свій, а ворогам – що їм тут не раді! 100% бавовна, чорний та білий кольори з яскравими принтами, багато розмірів.

Всі товари з малюнками українських ілюстраторів можна придбати в магазині Gifti.in.ua. Патріотичні подарунки символізують міць та відвагу українських захисників та захисниць, а також всього народу України. Зроблено в Україні. 15% від продажів йдуть на підтримку нашої армії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: