Завантаження ...

Де знайти квартиру для оренди в Києві?

В пошуках житла, що здається в оренду можна скористатися послугами ріелторських контор чи спеціалізованих інтернет-порталів, на кшталт «Столична нерухомість».

Вартість придбання житлової нерухомості в новобудовах чи на вторинному ринку для багатьох жителів та гостей столиці не відповідає їх фінансовим можливостям, тому найбільш оптимальним рішенням залишається зняти квартиру в Києві. Цей спосіб вирішення житлових проблем зазвичай обирають молоді сім’ї з дітьми, студенти, яким надокучили галасливі сусіди по блоку чи кімнаті в гуртожитку, громадяни, що приїхали в Київ з метою пошуку достойних заробітків. В пошуках житла, що здається в оренду можна скористатися послугами ріелторських контор чи спеціалізованих інтернет-порталів, на кшталт «Столична нерухомість».

Переваги використання інтернет-порталу

На відміну від ріелторів, послуги яких вимагають оплати, ресурс порталу «Столична нерухомість» для всіх користувачів абсолютно безкоштовний. Тут розміщено найбільшу базу оголошень щодо довгострокової чи подобової оренди квартир в Києві за найбільш прийнятними цінами. Для зручності використання можливостей сайту 100realty.ua та пришвидшення процесу пошуку опублікованих пропозицій щодо оренди житла інформація порталу структурована відповідно до:

  • районів розташування об’єктів житлової нерухомості (Голосіївського та Дарницького, Деснянського та Дніпровського, Оболонського і Печерського, Подільського і Святошинського, Солом’янського та Шевченківського та окремо – в центрі столиці);
  • кількістю кімнат в квартирах, що здаються в оренду (особливою популярністю користуються одно та двокімнатні кватири, значно меншим попитом на ринку оренди нерухомості користуються квартири, що мають три і більше кімнат, в першу чергу із-за високої вартості оренди);
  • ціновими параметрами (від … грн і до …грн).

Серед особливостей порталу 100realty.ua – можливість оренди квартир без посередників, тобто у безпосередніх власників житлової нерухомості. По більшості об’єктів, що пропонуються в оренду за досить вигідними цінами представлено детальний опис та фото квартир в різних ракурсах.

Чому варто послуговуватися сайтом 100realty.ua

Окрім пришвидшення процесу пошуку об’єктів житлової нерухомості, що здаються в оренду, використання порталу «Столична нерухомість» дозволяє знайти житло за наперед визначеними параметрами (районом розташування, кількістю кімнат та вартістю оренди) у безпосереднього власника – до кожної пропозиції додано відповідний номер телефону для зв’язку.

Фахівці порталу ретельно відслідковують  актуальність оголошень про оренду житла, що подаються безпосередніми власниками та гарантують якість та достовірність зазначеної в оголошеннях інформації. Послугами порталу також можуть скористатися власники квартир, розмістивши своє оголошення із зазначенням актуальної інформації щодо об’єкту житлової нерухомості (кількості кімнат в квартирі та її загальна площа, район розташування квартири та її стан – з ремонтом, з меблями, з кухонним обладнанням та побутовими приладами тощо). В оголошенні бажано зазначити розташовані поруч чи найближчі станції метро та вказати орієнтовну суму орендної плати, яка може передбачати як окрему сплату комунальних послуг, так і враховувати їх вартість в сумі орендної плати.    

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: