Завантаження ...

Особливості SEO просування у 2022 році

Маркетингові напрямки завдяки технічному прогресу та застосуванню інноваційних технологій постійно змінюються та удосконалюються, з’являється величезна кількість оновлень, в тому числі в галузі пошукової оптимізації.

Маркетингові напрямки завдяки технічному прогресу та застосуванню інноваційних технологій постійно змінюються та удосконалюються, з’являється величезна кількість оновлень, в тому числі в галузі пошукової оптимізації. Пошукова оптимізація сайту також є вкрай важливим чинником для розробки ефективної стратегії щодо просування певного бренду, оскільки сприяє значному покращенню технічного стану сайту, підвищує якісні параметри та релевантність його наповнення, покращує поведінку користувачів і в кінцевому результаті сприяє впізнаваності бренду та збільшенню продаж.

Декілька ключових трендів щодо SEO просування на поточний рік

Створивши відповідний сайт не варто очікувати, що його відразу будуть відвідувати тисячі користувачів інтернету. Для цього сайт повинен пройти зовнішню та внутрішню оптимізацію, яка покращить його позиції у видачі на запит пошуковця серед різних пошукових систем та підвищить його видимість для певної категорії відвідувачів. Результатом успішного SEO-просування сайту є залучення до перегляду сайту нової цільової аудиторії, за рахунок якої відбувається зростання кількості продаж певних товарів, послуг тощо, що відповідно сприяє збільшенню доходів.

Ефективну пошукову оптимізацію сайту можуть здійснювати тільки висококваліфіковані фахівці, використовуючи комплекс заходів та чітку, заздалегідь накреслену стратегію дій. Команда спеціалістів NIX надає послуги з SEO просування, використовуючи найбільш прогресивні тренди на кшталт:

  • штучного інтелекту та SEO з відео, доступності вибраних фрагментів;
  • голосового пошуку та адаптації контенту до технічних можливостей сучасних мобільних гаджетів;
  • якісного та довгого контенту, який швидко завантажується.

Розробка стратегії просування сайту здійснюється з врахуванням особливостей бізнес діяльності замовника, аналізу потенційних конкурентів та актуальних вимог систем пошуку.

Характерні особливості окремих трендів

Завдяки застосуванню штучного інтелекту покращується взаємодія з потенційною аудиторією сайту, яка отримує тільки ту інформацію, яка її цікавить. Інтелектуальній алгоритм відслідковуватиме часові рамки, які користувачі проводять на сайті, кількість здійснених ними кліків тощо. Команда спеціалістів NIX також активно впроваджує SEO просування завдяки відео та голосовому пошуку, адже багато відвідувачів віддають перевагу перегляду відео сюжетів, які можна знайти за допомогою голосового пошуку замість читання довгих текстів.

В арсеналі команди NIX також адаптація сайтів до мобільних пристроїв, яка передбачає оптимізацію дизайну веб-ресурсу для його завантаження та використання на мобільному гаджеті (дізнатися більше про співпрацю можна тут). Важливе значення для успішного SEO просування сайту має покращення його технічних характеристик щодо доступності для використання людьми з обмеженими можливостями, а також наповнення сайту цікавими та довгими (?) текстами із влучними та короткими заголовками (для зручного та швидкого перегляду тексту).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: