Завантаження ...

Гідродинамічна прочистка труб від компанії Крот Сервіс

Періодичне прочищення каналізаційних мереж, до яких під’єднані житлові, громадські чи промислові будівлі здійснюється за допомогою спеціального автомобіля, обладнаного гідродинамічною установкою.

До складу гідродинамічної установки під’єднано шланг, що має спеціальну насадку (форсунку), яка створює високий напір води в каналізаційній системі. Під дією високого напору води, що омиває стінки каналізаційних труб, будь-яке засмічування змивається разом з каналізаційними стоками.

Функціональні можливості гідродинамічного очищення труб

Використання спеціального автомобіля та професійного обладнання у вигляді апарату, що створює високий тиск у форсунці з реактивними соплами, дозволяє очищувати стічні каналізаційні мережі будь-якої складності. Зазначену послугу можна замовити на сайті компанії «Крот сервіс» krot-servis.com.ua/uk, фахівці якої здійснюють очищення каналізаційної інфраструктури в межах Києва та області за цілком доступними цінами та в найкоротші терміни.

За допомогою фронтального струменя води, який подається під високим тиском через шланг з форсункою здійснюється попереднє розмивання будь-яких засмічень у каналізаційних мережах, які в подальшому змиваються завдяки обертовим водяним струменям (відбувається так звана фінішна зачистка труб каналізації). Однією з переваг гідродинамічного очищення є легкість, з якою струмінь води долає кути та повороти, вигини та коліна каналізаційної мережі, розміщені навіть під кутом в 90 градусів, очищаючи всі важкодоступні місця каналізаційної траси. 

Гідродинамічне очищення каналізаційних труб використовується для мереж, виготовлених з чавунних, металевих чи пластикових труб загальною довжиною до 120 метрів. Гідродинамічна прочистка труб виконується як для ліквідації засмічення, так і з профілактичною метою задля забезпечення максимальної прохідності трубопроводу та уникнення аварійних ситуацій.

Де можна застосовувати гідродинамічне очищення каналізації

Регулярне планове щорічне очищення каналізаційних мереж є запорукою їх безаварійного використання, оскільки убезпечує від появи нашарувань у трубопроводі, що поступово зменшують його прохідність. Послугами гідродинамічного очищення труб мають можливість скористатися власники чи орендарі (ОСББ):

  • приватних квартир та багатоквартирних будинків;
  • приватних будинків, дач та заміських котеджів;
  • торгово-розважальних комплексів, магазинів, ресторанів та інших закладів громадського харчування.

Компанією «Кріт сервіс» надаються відповідні послуги для офісів, заводів та виробничих підприємств, що мають на балансі каналізаційні мережі, де діаметр труб складає від 20 мм до 350 мм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: