Завантаження ...

Ставки на кіберспорт: плюси, мінуси та де краще робити

Кіберспорт захоплює світ. Тенденція така, що молоде покоління захоплюється комп'ютерними іграми, що переростає у перегляд ігор професійних команд.

Ставки на цей вид спорту також дуже популярні. Якщо раніше не у всіх конторах можна було знайти хорошу лінію на Доту, Контр-Страйк та інші дисципліни, то зараз із цим проблем немає.

Плюси та мінуси ставок на кіберспорт

До плюсів відносимо наступне:

  1. Букмекерам дуже важко аналізувати кіберспортивні дисципліни, тому висока ймовірність того, що ви знайдете цікаві варіанти з гарною прохідністю.
  2. На топових турнірах аналізувати матчі досить легко. Тут найчастіше лідери реально є лідерами, а аутсайдери — аутсайдерами.
  3. Дуже вигідно ставити у лайві. Якщо ви дивитеся матч «наживо», то відразу можете виявити для себе загальну картину, яка разюче відрізнятиметься від лінії, яку пропонує букмекер.

Мінуси можна відзначити такі:

  1. Найбільший мінус - це мізерна лінія у більшості букмекерів. Якщо на топові турніри (мейджори та «International») розпис більш-менш, то на рядові турніри крім стандартних перемог, тоталів та фор по картах ви нічого не знайдете. Винятком, звичайно ж, є контори, які спеціалізуються на кіберспорті, наприклад GGBet.
  2. Наявність трансляцій. На жаль, у лайві робити ставки дуже важко. Більшість трансляцій проходять із величезною затримкою, це не дозволяє ловити вигідні коефіцієнти.
  3. З якихось причин у тому ж лайві часто буває таке, що прийом ставок тимчасово заблокований. З чим це пов'язано – не зрозуміло. Можливо, сам букмекер не має доступу до реальної трансляції без затримок.
  4. Без аналізу робити тут зовсім нема чого. Звичайно, якщо у вас у пріоритеті не просто отримати задоволення.

Вибір букмекера для ставок на кіберспорт

Як ви вже помітили, є звичайні контори, а спеціалізуються виключно на кіберспорті. На даний момент найвідоміша з них – це GGBet. Якщо у вас проблеми з доступом на офіційний сайт - завжди можна використати GGbet дзеркало. Це точна копія офіційного сайту, просто з іншою адресою в інтернеті.

Також вибір залежить і від ваших уподобань та цілей. Якщо ви серйозно збираєтеся заробляти на кіберспорті, то, швидше за все, доведеться наголосити на тій же GGBet. Тут буде висока варіативність за ставками та більше можливостей для заробітку. Якщо ж вам достатньо основного розпису за результатами, таталами та форами, то підійде будь-яка сучасна БК.

Найкраще спробувати і так, і так, щоб зрозуміти, який варіант є більш прийнятним для вас.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: