Завантаження ...

Вишиті шедеври одягу власноруч

Мати красивий та стильний предмет одягу зараз прагнути кожен. А річ, прикрашена власноруч, є модним та оригінальним трендом.

Прикрасити річ можна вишивкою, зробленою своїми руками. Виконати її можна нитками, бісером, стрічками, паєтками і т.д. Багато знаменитих дизайнерів і модельєрів використовують вишивку в різних техніках у своїх модних колекціях одягу. Загалом вишивка на одязі набирає популярності з кожним днем, особливо сьогодні, коли бути українське питання так гостро стоїть у цілому світі. Напевно, не кожному в наш час по кишені оригінальна дизайнерська річ, але в нашій країні стільки майстринь, що дизайнери позаздрять. Творчість - унікальний дар, доступний кожному, хто прагне ним опанувати.

Не кожна майстриня має можливість самостійно пошити якусь річ, але прикрасити її вишивкою доступно багатьом. Адже наші жінки найталановитіші майстрині на планеті. І тоді на допомогу прийдуть заготовки для одягу. Багато фірм пропонують свого роду напівфабрикат: готова річ, на яку можна нанести вишивку, або тканину з малюнком, яку, згодом, можна розкроїти та пошити річ потрібного Вам фасону та розміру. Виробниками пропонується широкий вибір розмірів, фасонів. Різноманітність тканин для заготовок Вас приємно здивує. На вашу увагу заслуговують заготовки вишиванок з натуральних бавовняних тканин. Багато виробників такого одягу пропонують у них купити домоткане полотно, бавовну чи льон, і не дарма. Домоткане полотно взагалі дозволяє вишивати прямо на ньому без додаткових накладних тканин, оскільки зіткано таким чином, що переплетення ниток рівномірно.

Звичайно, синтетичні тканини коштують трохи дешевше, але для себе коханій  вибрати  краще натуральні тканинини. Ви можете вишити як жіночі речі, так і речі для чоловіків, а також для наших улюблених дітей (для дітей натуральна тканина краща). А якщо говорити про тканину з малюнком, то тут вибір сюжетів для вишивання просто величезний. Це може бути дуже зручним рішенням для тих, хто прагне мати стильний і ні на кого не схожий предмет гардеробу.

Минув той час, коли за унікальну річ доводилося платити шалені гроші. Сьогодні Вам під силу самим створювати шедеври. Річ вишита власноруч унікальна. Вона не тільки оригінальна, але й несе в собі Ваше кохання, теплоту і гарний настрій. У речі з вишивкою Ви почуватиметеся королевою: тією єдиною та неповторною. І можете не сумніватися: захоплені погляди на вулиці Вам забезпечені! Створюйте красу навколо себе!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: