Завантаження ...

Особливості вибору обігрівача в інтенет-магазині

У холодні дні особливо сильно хочеться сховатися в теплому приміщенні і якнайшвидше зігрітися. Найчастіше буває так, що вбудовані опалювальні батареї не справляються зі своїми завданнями, тому температура в кімнаті все ще залишається досить низькою. Для того, щоб створити додаткове тепло, люди вирішують купити кімнатний обігрівач.

Основна функція обігрівачів інтуїтивно зрозуміла з назви – вони призначені для того, щоб прогріти температуру. Принцип роботи більшості моделей обігрівачів ґрунтується на обігріві повітря та згодом – різних предметів меблів та кімнати загалом. Використовуються обладнання та як основне джерело тепла в приміщеннях, де відсутнє стаціонарне опалення, та як доповнення до центрального опалення.

Види обігрівачів

В інтернет-магазині обігрівачів продаються агрегати з різним функціонуванням, розміром, особливостями, вимогами до встановлення та експлуатації. Одні види підходять для міських квартир та офісів, інші для заміських будинків.

До найпоширеніших видів обігрівачів відносяться:

  • масляні: мобільні та компактні обігрівачі, які активно використовуються для обігріву квартири або приватного будинку. Нагрів відбувається за рахунок нагрівання олії. Багато моделей також вбудовані тепловентилятори, які значно скорочують час прогрівання кімнати;
  • конверторні: можуть мати різний тип живлення, але найчастіше зустрічаються електричні обігрівачі. Функціонування відбувається завдяки повітряним потокам. Ці моделі можуть бути підлоговими, настінними, стельовими та вбудовуваними;
  • тепловентилятори: найпростіші в експлуатації. Їх використовують із швидкого нагрівання приміщення. Обігрівачі забезпечують чисту подачу повітря без викиду продуктів згоряння.

Крім того, досить часто можна зустріти й інші види - інфрачервоні, газові, кварцові, керамічні, буржуйка, піч, теплова гармата. Для того щоб купити обігрівач в інтернет-магазині, необхідно враховувати розмір приміщення та ознайомитись з плюсами та мінусами різних видів.

Купити обігрівач в Україні

В інтернет-магазині Болгарка.укр представлено широкий асортимент обігрівачів. Покупці можуть самостійно вибрати модель, що цікавить, ознайомитися з коротким описом і основними характеристиками. Клієнти можуть придбати обігрівачі для дому з оформленням доставки або самовивезення з пункту видачі. Посилки страхуються з метою безпеки. Усю додаткову інформацію можна уточнити у співробітників магазину за номером телефону або у месенджерах.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: