Завантаження ...

Готова їжа від компанії Art of Cooking

Сучасний ритм не дозволяє багатьом господиням витрачати достатньо багато часу й стояти біля плити з метою приготування смачних страв для родини чи вишуканого меню для гостей.

Якість нашого харчування впливає на загальне самопочуття, забезпечує ефективну роботу мозку та бадьорий настрій впродовж цілого дня, саме тому питання приготування їжі займає одне з провідних місць у нашому повсякденному житті. Вказане питання можна успішно вирішити, використовуючи готові кулінарні вироби чи заморожені напівфабрикати від компанії Art of Cooking.

Особливості продукції від виробника – компанії Art of Cooking

Асортимент продукції від компанії дозволяє її повсякденне використання не тільки приватними особами, але і закладами громадського харчування, які отримують унікальну можливість для оптимізації операційних затрат з виготовлення певних страв, заощаджуючи кошти на оплаті послуг висококваліфікованих фахівців, залучених до приготування їжі та суттєво зменшуючи складські витрати. Готова їжа від виробника приготована тільки з використанням натуральних продуктів, що входять до складу:

  • концентратів ягідних напоїв та концентрованого бульйону;
  • перших та других страв і заморожених напівфабрикатів;
  • сендвічів, бургерів, ролів, штруделів, ягідного пюре та інших десертів. 

Окрім того, компанія пропонує споживачам виготовлення снеків будь-якого виду в залежності від запропонованих ними якісних характеристик, вигляду упаковки та товарного бренду. Замовнику немає необхідності будувати спеціальний цех з виготовлення певної продукції, достатньо чітко визначитися з її складом, зовнішнім виглядом та логотипом і зробити відповідне замовлення у компанії «Арт оф Кукінг» – неперевершена якість готової продукції гарантована. 

Особливості заморожених страв TM Meal Time з доставкою

Щоденне меню любої людини обов’язково повинно включати різноманітні види гарячих супів та других страв, для приготування яких потрібно достатньо багато часу. Набагато простіше скористатися замороженими першими та другими стравами, які забезпечують повноцінний обід або смачну вечерю. Серед переваг таких страв варто відмітити:

  1. Використання шокової заморозки, яка забезпечує збереження готовою стравою свої початкових якісних та смакових характеристик, привабливого зовнішнього виду та корисних речовин
  2. При приготуванні блюд компанія не користується жодними барвниками, підсилювачами смаку чи штучними консервантами – тільки натуральні високоякісні інгредієнти.   

При оформленні замовлення вартістю понад 1 000 грн доставка продукції здійснюється за рахунок компанії – виробника.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: