Завантаження ...

Як мінімізувати ризики співпраці з російськими компаніями

В Україні триває повномасштабна війна з агресором – рф, на тлі якої весь цивілізований світ підтримує Українську державу шляхом надання зброї, військової техніки, фінансової та гуманітарної допомоги.

Одним з вагомих чинників стримування агресора, як повідомляє сайт https://youcontrol.com.ua/articles/stop-russia+/, є накладення санкцій на банки та фінансову систему рф в цілому, заборона торгівлі та співпраці з суб’єктами господарської діяльності, зареєстрованими на території росії або кінцевими бенефіціарами яких є громадяни цієї країни. До накладених санкцій долучилася і Україна, економіка якої внаслідок війни зазнає багатомільярдних збитків.

Економічні санкції як дієвий засіб стримування агресора

Завдяки санкціям, накладеним США, країнами Європейського Союзу, Великобританії, Канади та низки інших країн економіка країни-агресора зазнає відчутних фінансових втрат. Одне лише ембарго на постачання російської нафти в країни ЄС, запроваджене в 6-му пакеті санкцій, буде коштувати росії втратою мільярдів доларів валютних надходжень.

Завдяки санкціям по всьому світу відбуваються процеси, пов’язані з:

  • заморожуванням активів та обмеженням фінансових і господарських операції з окремими суб’єктами рф;
  • забороною зовнішньоекономічної діяльності для підприємств рф, транзитних перевезень автомобільним та залізничним транспортом;
  • забороною на в’їзд окремим особам з підсанкційного списку, припиненням співпраці в галузі науки, культури та спорту.

До санкційного списку попали також окремі особи та підприємства Білорусі, з території якої, в тому числі, російські війська атакували кордони нашої Батьківщини, а тепер продовжують ракетні обстріли. Саме тому для українських суб’єктів господарювання будь-яка співпраця з підприємства чи фірмами, зареєстрованими в росії чи білорусі може спричинити до фінансових, операційних чи репутаційних втрат.

Як інформація системи YouControl запобігає співпраці з суб’єктами рф

Будь-яка фінансова, економічна чи господарська співпраця з підприємствами (компаніями), що попали в санкційний список для українських суб’єктів господарювання є вкрай небажаною. Інформаційно-аналітична система YouControl дозволяє кожному зареєстрованому користувачу відшукати необхідну інформацію про кінцевих бенефіціарних власників чи осіб, які фактично контролюють фінансові та господарські операції любої компанії, незважаючи на документальне оформлення своїх прав.

За допомогою системи YouControl можна відшукати не тільки власників російських чи білоруських компаній, але й відслідкувати ті юридичні особи, які всупереч санкціям, продовжують з ними співпрацювати. Співпраця з підсанкційними підприємствами, навіть непряма, а опосередкована, означає підтримку дій країни-агресора і має бути припинена. Інформація системи YouControl всебічно сприяє цьому процесу. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: