Завантаження ...

Які бувають кришки для паперових стаканів

Одноразовий посуд – це чудовий варіант для невеликого кафе, закусочної, проведення заходу або виїзду на природу. Сьогодні ми пропонуємо вам розібратися, в чому полягає мета використання пластикових кришок, а також параметри, за якими вони відрізняються .

Дахи для одноразових стаканів призначаються для реалізації таких завдань:

  • Вони допомагають утримувати рідину всередині склянки і надійно захищають від неприємних несподіванок , наприклад, випадкового проливання напою під час ходьби. 
  • Кришка значно (у кілька разів) збільшує жорсткість склянки , робить його більш стійким та міцним. 
  • У вміст тари не потрапляє сміття з довкілля. 

Кришки для паперових стаканів виготовляють із пластику. Для виробництва використовують екологічно чисті матеріали, які абсолютно безпечні для здоров'я та не виділяють токсини внаслідок контакту з гарячою рідиною. 

Простота виробництва кришок будь-якої форми та з будь-якими отворами обумовлює доступну вартість цих виробів та достаток варіантів. Залежно від концепції закладу, ви можете купити кришку будь-якого кольору або вибрати прозорий варіант. В асортименті представлені кришки для гарячих, холодних напоїв та купольні.

У кришках для гарячих напоїв передбачено маленький отвір, який потрібен для того, щоб не отримати опік, зробивши занадто великий ковток. Кришки для теплих напоїв можуть бути оснащені спеціальним клапаном, а їх розмір залежить від обсягу позицій, які представлені в меню кафе або ресторану. 

Кришки для холодних напоїв відрізняються від попередніх варіантів за формою та характеристиками. Вони легші, а посередині вони мають отвір для соломинки . Для коктейлів найчастіше використовуються купольні кришки , при цьому ціна таких виробів досить лояльна, що вигідно як для підприємців-початківців, так і для особистого використання. 

Виробництво пластикових кришок 

Виробництво кришок для паперових та пластикових стаканів – це процес, що потребує певних знань та навичок. Вироби мають бути правильної форми та розміру, а також ідеально підходити до склянки потрібного обсягу. Для цього необхідно дотримуватися таких принципів :

  • Виробництво з дотриманням усіх стандартних норм та вимог .
  • Використовуються виключно харчові матеріали , безпечні для здоров'я людини. 
  • Характеристики сировини та готових виробів відповідають міжнародним стандартам якості . 
  • Застосовуються актуальні сучасні технології .

Система оптичного контролю для підприємства дає можливість стежити за усіма етапами. Завдяки цьому виготовлення пластикових кришок для паперових стаканів відбувається без дефектів від виробника. Клієнти гарантовано отримують товар, що відповідає навіть найсуворішим вимогам. 

Сьогодні все більш популярними стають кришки з біорозкладного полімеру PLA . Це пов'язано з тим, що вони придатні для контакту з продуктами і не шкідливо впливають не тільки на людину, але і на навколишнє середовище. Такі вироби піддаються переробці, тому їх використання повністю виправдане та екологічне . 

Технічний процес виробництва на підприємстві контролюють найкращі спеціалісти з різних сфер – харчові технологи, інженери, проектувальники, дизайнери. Завдяки цьому готовий товар має відмінні експлуатаційні характеристики, має привабливий зовнішній вигляд і є універсальним.  

Ще одна перевага придбання виробництва кришок для пластикових стаканчиків – це швидкість виконання завдання. Завдяки сучасному обладнанню продукція виготовляється у великих обсягах і завжди є на складі у потрібній кількості, тому клієнтам не доводиться чекати на виконання свого замовлення, втрачаючи дорогоцінний час. 

Пластикові кришки для стаканів від Optipak

Компанія «Оптіпак» спеціалізується на виробництві одноразового посуду з 2014 року. За цей період нам вдалося зібрати команду досвідчених професіоналів, налагодити виготовлення унікальних товарів за найкращою вартістю. Придбання пластикових кришок для стаканів у нас є найкращим рішенням. 

Ми не зупиняємось на досягнутому, працюємо відповідно до міжнародних стандартів та знаходимо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Для уточнення деталей та отримання допомоги з вибором звертайтесь за вказаним номером телефону – ми завжди на зв'язку та готові вам допомогти! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: