Завантаження ...

Самонавчання в складчину з форумом Складчина

Всім відомо, що рух - це життя, тому люди, які зупинились у своєму розвитку, навряд чи зможуть досягти успіху. Це стосується і відкриття власної справи, там не обійтись без самоосвіти, яка є чудовим інструментом отримання необхідних знань.

В загальному розумінні самоосвіта - це тип індивідуального навчання, яке мотивується особистими потребами задля отримання корисних знань и навиків з ціллю професійного росту. Така форма навчання має наступні переваги:

  • враховує індивідуальні особливості і потреби в знаннях;
  • забезпечує системний підхід у оволодінні новими знаннями;
  • дозволяє поєднувати основний вид діяльності з навчальним процесом.

Якщо людина прагне до розширення кордонів своїх знань, то вона має більше шансів стати успішною, ніж та, що стоїть на місці. Недостатньо накопичувати інформацію, потрібно вміти ще й користуватись нею. Якщо знання просто "припадають пилом на полиці", то толку з них мало, вони повинні працювати на вас. Ті, хто рішуче налаштований на професійне зростання і успіх, вже давно користуються можливостями форуму Складчина, який об'єднує однодумців для спільного придбання інформаційних продуктів.

Як працює форум Складчина?

Першочергово це простір для об'єднання і спілкування цікавих особистостей, які допомагають один одному розвиватися. Завдяки такому формату можна купувати різноманітні курси, уроки і майстер-класи в складчину, тобто платити лише частину повної вартості. Якщо ви маєте бажання придбати конкретний інфопродукт, то створіть тему в спеціальному розділі, щоб про це могли дізнатись інші. Всі зацікавлені у покупці певного інформаційного продукту вносять свою частку оплати, а організатор після купівлі забезпечує доступ до інформації всім учасникам. Оплата відбувається за допомогою найбільш популярних платіжних систем: Яндекс.Гроші або WebMoney, існує певна форма захисту, яка мінімізує ризики шахрайства.

Форум Складчина - це багатоцільова система, тому вона має певні правила для організації комфортного і безпечного користування. З особливостями того, як працює форум, можна ознайомитись у спеціальному розділі - https://skladchina.biz/?from=1804

 

Там все детально і зрозуміло розписано, знання цієї інформації допоможе вам швидше адаптуватись на форумі. Складчина - це надійний помічник в досягненні успіху, який збагатить ваш багаж знань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: