Завантаження ...

Роналду: ухвалювати рішення про своє майбутнє буду сам - я бос

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду відповів на питання про можливе швидке завершення кар'єри.

Нагадаємо, Роналду 37 років. З літа 2021 року він знову виступає за «Манчестер Юнайтед», де грав з 2003 по 2009 рік.

Наступний матч підопічних Рангника запланований на 2-е квітня з «Лестер» в рамках англійської Прем’єр-ліги. Знайти прогнози на матчі з коефіцієнтами від букмекерських контор, аби вигідно робити ставки на спорт можна на сайті «ВсеПроСпорт». Слід додати, що аналітики вважають фаворитом цього протистояння команду «Манчестер Юнайтед», яка наразі посідає в турнірній таблиці шосте місце з 50 очками. «Лестер» розміщується на 10-ому місці і має у своєму запасі 36 очок.

За словами Кріштіано Роналду, він помічає, що багато хто починає замислюватися над своїм майбутнім. Як заявив відомий футболіст, він планує ухвалювати рішення про своє майбутнє самостійно. І, якщо йому захочеться продовжувати грати, Роналдо буде йти за покликом серця. «Я бос, кінець історії» - заявив Роналду.

Також Кріштіано нагадав, що на португальців незабаром чекає матч усього життя. На прес конференції Роналду закликав португальців до гарної гри і також додав, що дуже цінує підтримку фанатів. 

Нагадаємо, збірна Португалії у четвер 24 березня обіграла команду Туреччини у півфіналі стикового турніру до чемпіонату світу-2022. У вівторок 29 березня португальці у фіналі зустрінуться з Північною Македонією, яка минулого тижня обіграла італійців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: