Завантаження ...

"Манчестер Сіті" запропонував два нові контракти

"Манчестер Сіті" запропонував своєму півзахиснику Родрі нову угоду, а також намагався підписати Холланда.

Як повідомляє Daily Mail, у продовженні контракту зі вже бувалим гравцем зацікавлений сам головний тренер “міщан” Хосеп Гвардіола. У новому договорі “міщани” прописали значне підвищення заробітної плати Ернандесу Родрі. 

Нагадаємо, Родрі перейшов до “Сіті” з “Атлетіко” за £56 млн (€67 млн) у 2019 році.

Наступний матч “Ман Сіті” запланований на 2-е квітня з “Бернлі” в рамках англійської Прем’єр-ліги. Популярна контора Марафонбет вважає фаворитом цього матчу підопічних Гвардіоли і пропонує на їх перемогу коефіцієнт 1.23, успіх “Бернлі” йде за 15. Марафонбет високо оцінена за зручність платежів та прибуткові коефіцієнти, прочитати детальний огляд букмекера можна тут.

А ось норвезький форвард “Боруссії Дортмунд” Ерлінг Холланд відхилив пропозицію від “Манчестер Сіті” із зарплатою 600 тисяч євро на тиждень.

Сумарно нападник заробляв би 28 мільйонів євро на рік. Втім, повідомляється, що це остаточне рішення 21-річного норвезького форварда.

Холланд має намір дочекатися пропозиції від мадридського "Реала". Як пише жовта преса, підсумкове рішення нападаючого залежатиме не лише від фінансового аспекту.

Цього сезону норвежець провів 23 матчі за дортмундську “Боруссію”, забивши 23 голи і зробивши п'ять асистів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: