Завантаження ...

ФІФА отримала 17 млн заявок на покупку квитків на ЧС-2022

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) отримала 17 млн. заявок на купівлю квитків на ЧС-2022, повідомляється на сайті організації.

Нагадаємо, що 24-го березня українська футбольна збірна зустрінеться зі збірною зі Шотландії. Команди позмагаються за вихід у плей-офф Чемпіонату світу з футболу 2022. Наразі, аналітики вважають фаворитом цього поєдинку шотландців. Наприклад, популярна БК Планет оф бет пропонує коефіцієнт 2.41 на перемогу збірної Шотландії та коефіцієнт 3.00 на успіх українців.

Справжні футбольні фанати розпочали готуватися до відбіркових матчів вже давно і спочатку скупили білети на поєдинки. Перший період продажу квитків розпочався 19 січня та завершився 8 лютого. Найвищий попит на квитки виходив із Катару, Аргентини, Бразилії, Англії, Франції, Індії, Мексики та Саудівської Аравії.

Найбільш затребуваними стали квитки на фінал змагання, що відбудеться 18 грудня на стадіоні «Лусаїл». На цей матч було подано близько 1,8 млн. заявок.

Мінімальна вартість квитків для іноземців складе 69$ (2000 грн), для жителів Катару - 11$ (300 грн).

Чемпіонат Світу - 2022 пройде з 21 листопада до 18 грудня в Катарі. Це буде перший в історії турнір, який відбудеться не влітку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: