Завантаження ...

Яке скління обрати для під'їздів

Вікна у під'їздах завжди знаходяться в екстремальних умовах. Під'їзди у багатоповерхових будинках славляться розбитим склом – рідко де зустрінуться повністю цілі склопакети у всьому будинку.

Негативно впливає на них і погода за вікном. Але при всіх ризиках без скління не обійтися, інакше в під'їзді (а, отже, і в квартирах) буде холодніше, і потрібно буде обладнати додаткове освітлення.

Які вікна підходять для під'їзду

Спеціально для неопалюваних приміщень є передбачені металопластикові вікна, Суми – місто з помірним кліматом, але і тут іноді трапляються температурні перепади або аномально низькі температури. Тому профільна система має бути морозостійкою та надійною, як ПВХ-профілі від VIKNALAND. Для під'їздів обирають однокамерні чи одинарні склопакети без підвищених теплозберігаючих властивостей. Вони повністю герметичні, добре захищають від опадів та вітру.

ПВХ-вікна у під'їзд – які ще переваги?

Хтось вважає встановлення сучасних металопластикових вікон у під'їзді недоцільним та безглуздим. Проте переваги такого вибору можна оцінити одразу:

  • у під'їзді одразу стане затишніше та тепліше;
  • більше не потрібно буде щороку фарбувати та заклеювати вікна, тому що пластикові конструкції потребують мінімального догляду та обслуговування;
  • приміщення буде виглядати сучасно, стильно.

Партнери VIKNALAND готові запропонувати оптимальну комплектацію вікон для під'їздів та інших приміщень, що не опалюються. Такі моделі мають невисоку вартість враховуючи те, що мають базові технічні характеристики. Але це не означає, що вони забезпечуватимуть меншу герметичність. Навіть стандартні склопакети на основі стандартних профільних систем за умови правильного встановлення повноцінно ізолюють приміщення. Якщо замовити металопластикові вікна у Партнерів VIKNALAND разом із професійним встановленням, можна розраховувати на довгі роки експлуатації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: