Завантаження ...

Переваги та різновиди декоративної шпаклівки

За допомогою декоративної штукатурки можна успішно втілювати найсміливіші ідеї та побажання забудовників й власників житла, оскільки вона може поєднувати в собі поверхню бетону, металу, природного каменю, цегли, дерева тощо.

Декоративні шпаклівки завдяки технічним характеристикам дозволяють їх використання в процесі декорування стін у житлових та нежитлових приміщеннях, об’єктах готельної та ресторанної індустрії, офісах великих компаній та банківських установах.

Найбільш уживані різновиди

В ремонтно-будівельній галузі використовується широка палітра декоративних шпаклівок, які в залежності від складу речовин можуть бути:

  • мінеральними, які виготовляють в вигляді сухої речовини. За допомогою таких шпаклівок можна успішно відтворювати зовнішню структуру та вигляд бетонної поверхні та природного каменю;
  • акриловими, які мають дещо кращі декоративні та експлуатаційні можливості, що дозволяють їм імітувати фактуру стін, що нагадує поверхню, що формує мокрий шовк, оксамит чи інші нетрадиційні ефекти.

Окрім суто декоративних властивостей шпаклівка виконує захисні функції, захищаючи поверхню стін від механічних пошкоджень та зберігаючи її привабливий зовнішній вигляд.

Незаперечні переваги декоративного покриття стін

Використання декоративної шпаклівки на стінах кімнати робить її більш охайною, привабливою та водночас вишуканою. Саме завдяки декоративній штукатурці можна:

  • створювати на стінах кімнати різноманітні за формою ефекти на кшталт «штучного старіння» стін, завдяки якому відображається елегантний смак господарів помешкання, а саме приміщення набуває чітких рис спокою та затишку;
  • відображати унікальність смаків та уподобань власників житлового чи нежитлового приміщення, створювати нову фактуру стін, роблячи простір довкруги більш вишуканим та унікальним;
  • імітувати поверхню найрізноманітніших матеріалів на кшталт мармуру, дерева, бетону тканини чи шкіри крокодила, відтворювати геометричні фігури та оригінальні візерунки, конфігурація яких обмежене тільки уявою автора.

За допомогою декоративної шпаклівки, яка відтворює блиск дорогоцінних металів, можна вигідно підкреслити шик та розкіш помешкання. Вміст шпаклівки є екологічно чистим та абсолютно безпечним для користувачів, вона відрізняється довговічністю та тривалим терміном експлуатації, не втрачаючи свого первозданного вигляду впродовж десятків років. Декоративна шпаклівка не потребує особливого догляду та не здатна до вбирання запахів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: