Завантаження ...

Бігові кросівки Найк та їх особливості

Найкраще бігун почувається під час занять тоді, коли використовує спеціальні кросівки для бігу.

Найкращим у цьому напрямку вважається взуття, випущене компанією Nike. Вони відповідають усім вимогам до спортивних речей, а також є максимально зручними й красивими. Фахівці провели дослідження, внаслідок якого встановили, що фірмові кросівки Найк не лише забезпечують комфорт спортсмена під час бігу. Вони також дбають про стан здоров’я стоп, захищають їх від травм.

Серед взуття для бігу цієї компанії найбільше поширені ті, в яких реалізована технологія Free. Вона передбачає наявність зручної і легкої підошви, завдяки якій стопа робить лише природні рухи. При цьому максимально зберігається така необхідна для кожного бігуна амортизація. Цього виробник досягає завдяки спеціальним розрізам, зробленим у підошві по діагоналі та вертикалі. Їх роблять розпеченими лезами, тому вони виходять дуже тонкими.

Які переваги перед конкурентами

Цільова аудиторія Nike дуже широка. Останнім часом в її арсеналі з’являються також стильні моделі для прогресивної молоді і представників різних субкультур. Тих, хто цікавиться продукцією Nike офіційний магазин порадує великою кількістю різноманітних лінійок. У арсеналі виробника є цікаві дизайнерські моделі, які будуть гармонійно виглядати у поєднанні зі сміливими стилями в одязі. Цим Найк відрізняється від своїх найближчих конкурентів – Адідас. Останній більше спрямований на підтримку футболу й виготовлення взуття для старшого покоління.

Кросівки Nike більше подобаються молоді, адже є не такими громіздкими, як моделі конкурентів, та мобільними, легкими. В асортименті є яскраві лінійки, розраховані спеціально на тінейджерів. Саме зручність та легкість дизайну приваблюють багатьох покупців. Бігове взуття добре підходить також для походів, прогулянок, туристичних переходів. Його зручно надягати й тоді, коли треба просто пройтись до магазину.

Які найкращі моделі від Найк

Компанія пропонує безліч варіантів, розрахованих на різних покупців. Та серед них є ті, які користуються найбільшою популярністю. Це, наприклад:

  • спортивне взуття з технологією Lunar. Воно подобається покупцям не лише завдяки зручності, а й за рахунок оригінального вигляду. Ці моделі розроблені так, що навіть після активних і довгих занять спортсмен не відчуває перенапруження;
  • Nike Free. Назва говорить про те, що це дуже легкі кросівки. В них приємно бігати, адже вони майже не відчуваються на ногах;
  • Lunaracer. Це лінійка, розрахована на тих, хто бігає по спортивному треку або асфальтованій дорозі. Гарний варіант і просто для того, щоб піти прогулятись;
  • Air Max. Призначені для пробіжки лісовою стежкою, або не дуже рівною дорогою. Саме їх варто обрати й тоді, коли ви збираєтесь у похід.

Популярною моделлю є Nike Air Force 1 Crater.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: