Завантаження ...

Мамам на замітку: пеленальні комоди та переваги їх покупки

Обираючи меблі для дитячої кімнати, молоді мами часто недооцінюють користь комоду з пеленатором. Звичайно, переодягати дитину та міняти їй памперси можна і на ліжку, але ваша спина точно не буде рада такому рішенню.

Крім того, з часом, речей у малюка ставатиме дедалі більше, а їх треба буде десь зберігати. Комод з пеленатором насправді такі ж необхідні меблі, як і дитяче ліжечко. Великий асортимент їх моделей представлений на сайті "Всі ціни Києва". Обираючи, орієнтуйтесь на розміри пеленатора у розкладеному вигляді. Чим він більший, тим довше ви зможете ним користуватися.

VMV Алекс 1D3S

Комод є частиною повноцінної модульної системи для облаштування дитячої кімнати. Для виробництва фабрика використала високоякісне ламіноване ДСП класу Е1. В дизайнi моделi поєднано кілька колірних рішень. Сам корпус у кольорі графіт, фасади - білий дуб, а вставки – дуб сонома. Крім трьох ящиків в оснащенні є закрита секція і компактна ніша. Завдяки цьому можна зручно організувати зберігання всіх необхідних речей. Обираючи пеленальні комоди не забувайте про безпеку та екологічність меблів у дитячій кімнаті.

  • корпус - ДСП;

  • 3 ящика;

  • розміри - 84x94x37 см.

Середня вартість - 2 433 грн

Компанит Комод

У складеному вигляді пеленатор зверху пропонує дві поверхні на різних рівнях - велику основну і компактну поличку над нею. Коли пеленатор не буде використовуватися на їх місці, можна організувати зручне зберігання речей, які завжди повинні бути під рукою у мами. Після розкладання ви отримуєте рівну цiльну поверхню завглибшки 85 см. Знизу розташовані 4 місткі ящики для зберігання памперсів та одягу дитини. На фасадах ящиків є спеціальні виїмки, що виконують роль ручок.

  • корпус - ДСП;

  • 4 ящика;

  • розміри - 85x93x51 см.

Середня вартість - 2 408 грн

Верес 900 ДСП

Комод компанії Верес оснащений системою захисту від перекидання меблів Veres Safety System. У комплекті йде вбудований ремінець для фіксації комода до стіни. Завдяки цьому, меблі будуть надійно стояти на ніжках, а ящики не зможуть випасти і зашкодити дитині. Система VSS робить використання комода набагато безпечнішим і надійнішим. В оснащенні, крім пеленатора, є 3 ящики. Покупець може обрати варіант з відкидним та не відкидним пеленатором.

  • корпус - ДСП;

  • 4 ящика;

  • розміри - 89x95x49 см.

Середня вартість - 4 048 грн

Висновок

Дитячий комод з пеленатором - це меблі для зберігання одягу та гігієнічних засобів для догляду за дитиною з перших днів. Зручна висота дозволяє проводити всі необхідні процедури (заміна памперсів, переодягання, масажі) без сильного нахилу спини для матерi, що спрощує догляд за дитиною. При можливості, надавати перевагу слід моделям з додатковими елементами фіксації, як у моделі Верес. Це зумовлено тим, що дитина підростаючи перестає спокійно лежати на місці і ймовірність перекидання меблів збільшується.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: