Завантаження ...

Косметика VINOTERAPY: найкраще для вашої шкіри

Для догляду за шкірою використовують різноманітні органічні та неорганічні речовини та сполуки, які сприяють процесу оздоровлення шкіри всього тіла.

Серед таких засобів особливої популярності набула винотерапія, що використовує в процедурах спа-догляду продукти, отримані за допомогою виноградної лози: олію та шрот виноградних кісточок, екстракт листків червоно винограду та поліфеноли. Зазначені інгредієнти можуть застосовуватися клієнтами незалежно від їх віку та статі (окрім людей, що мають вроджену алергію на продукти, отримані з ягід червоного винограду).

Основні особливості лінійки VINOTERAPY

В процесі виготовлення косметичної лінійки VINOTERAPY проводиться надзвичайно ретельний вибір як самих компонентів, так і їх концентрації, застосовуються унікальні рецептурні композиції, які за допомогою сучасних технологій трансформуються в ефективні та абсолютно безпечні засоби для професійного застосування. Лінійка косметики з виноградною кісточкою від Таноя сприяє:

  • загальному омолодженню шкіри та активній клітинній регенерації епідермісу;
  • зміцненню судинних стінок, стимуляції кровообігу та відновленню пружності шкіри;
  • забезпеченню антиоксидантного ефекту та знижує вплив стресу на організм людини.

Завдяки продуктам, отриманим за допомогою виноградної лози, її листків та ягід, створено дійсно унікальні інгредієнти, що забезпечують ефективні та безпечні спа-процедури у спеціалізованих салонах краси. Вони гарантують всім клієнтам видимий результат вже після однієї-двох процедур, який зберігається впродовж тривалого періоду часу.

Асортимент косметики лінійки Винотерапія

Професійні косметичні засоби, створені з використанням винограду та олії, отриманої з виноградної кісточки, забезпечують належне очищення шкіри, її насичення корисними речовинами та мікроелементами та зволоження. За допомогою великої концентрації активно діючих речовин – поліфенолів проводиться зв’язування вільних радикалів та забезпечується захист організму від негативного впливу навколишніх подразників.

Програма застосування косметики VINOTERAPY включає три кроки, під час яких фахівці спа-салонів проводять:

  • ексфоліацію за допомогою спеціального крему, що забезпечує видалення ороговілих часточок шкіри, сприяє її інтенсивному відновленню та глибокому очищенню;
  • насичення, під час якого на шкіру накладається крем-маска, що відновлює структуру шкіри та її пружність;
  • догляд за допомогою крему-еліксиру, що забезпечує глибоке зволоження шкіри.

Найбільший ефект забезпечує поєднання всіх спа-процедур з використанням ексфоліантів, еліксирів та кремів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: