Завантаження ...

Чим керуватися при виборі хостінгу

Перед тим як створювати власний сайт необхідно одразу обрати відповідний хостінг та обрати надійного провайдера.

Перед обранням хостингу треба чітко визначитися із актуальними запитами щодо використання веб-сайту та обирати провайдера із врахуванням показників роботи серверу, наявності/відсутності власного домену, можливості отримання, за потреби, відповідної технічної підтримки, при умові, що така взагалі входить у перелік послуг, що надаються провайдером.

Як правильно обирати хостінг

Перед тим як обрати український хостінг для створення власного веб-сайту треба чітко уявляти, що безплатних послуг практично не існує, тому пропозиції щодо «безкоштовних хостінгів», якими рясніє інтернет, необхідно беззаперечно відкидати, якщо користувач не хоче мати проблем з надто повільною роботою сервісу, відсутністю технічної підтримки та наявністю надокучливої реклами, яка буде постійно набридати всім без виключення відвідувачам сайту.

Крім того, для пошуковиків нецікаві сайти, що розміщені на безкоштовних хостінгах, тому вони оминають їх, а створений новий сайт приречений на самоізоляцію. Для солідних компаній, які активно працюють на ринку і хочуть отримати гідні результати в найкоротші терміни потрібен хостінг, який:

  • відповідатиме чітко обумовленим критеріям якості щодо професійної технічної підтримки та відмінної роботи серверів;
  • матиме достатньо великий об’єм дисків та надійний захист;
  • буде зручним у користуванні, з інтуїтивно зрозумілими опціями та налаштуванням.

Саме завдяки таким сайтам і відповідному хостінгу можна успішно розвивати бізнес в Інтернеті.

Критерії для вибору хостінгу

Основним критерієм у виборі відносно недорого хостінгу є висока швидкість роботи сайту, який повинен завантажуватися в лічені секунди, незалежно від об’єму інформації, що міститься на сайті. Обраний для хостінгу провайдер повинен досить швидко провести реєстрацію доменного імені нового користувача, при цьому потрібно враховувати що вказана послуга, як правило безкоштовна. Якщо присвоєння імені сайту затягується, від послуг такого провайдера краще відмовитися.

Тим користувачам, що в майбутньому розраховують на розширення веб-сайту, одразу слід подбати про потребу в необмеженому трафіку. Крім того, провайдер повинен забезпечити необмежений доступ до програм клієнт-серверу (прикладних програм Tel-Net, FTP і CGI-BIN і т.п.).

Для користувача дуже важливим аспектом є наявність у хостінг-провайдера цілодобової професійної технічної підтримки, за допомогою якої можна отримати вичерпні та актуальні відповіді на будь-які запитання щодо належного функціонування веб-сайту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: