Завантаження ...

Як правильно вибрати масло для тіла

Коли ви збираєтеся купувати масло для тіла, обирайте те, що допоможе у вирішенні ваших проблем зі шкірою. Різні види мають свої переваги, тож ознайомтеся з ними перед тим, як придбати продукт.

Посібник з вибору масла

Перед тим, як масло для тіла купити, визначтеся, для чого ви хочете його застосовувати. Деякі засоби мають більш виражені протизапальні властивості, тому допомагають при подразненнях шкіри. Інші стимулюють вироблення колагену та зменшують розтягнення шкіри. Ось декілька найкращих масел для тіла, які ви можете придбати.

  • Масло з мигдалю. Воно солодке та ароматне, оскільки його отримують з солодкого мигдалю. Широко використовується для масажу тіла, оскільки добре поєднується зі шкірою та не всмоктується надто швидко. Довго зберігає вологу, має легку текстуру. Щоб надати шкірі максимальну користь, можна поєднати з вітаміном Е.
  • Оливкова олія. Можна використовувати навіть для немовлят. Покращує еластичність шкіри та зміцнює її. Люди у середземноморських країнах з давніх-давен використовують цю олію для догляду за тілом. Регулярне застосування допоможе вам виглядати молодше та гарніше.
  • Кокосове масло. Легке, безбарвне та чудово вбирається в шкіру. Перетворює довголанцюгові гліцериди в тригліцериди середнього ланцюга, які є засобом проти старіння. Люди з тропічних регіонів дуже часто застосовують це масло для догляду за шкірою та волоссям. Засіб коштує недорого та має тривалий термін використання.
  • Масло виноградних кісточок. Дуже рідке та легке. На шкірі виглядає шовковистим та блискучим. Засіб дуже поживний, оскільки містить у великій кількості лінолеву кислоту, яка є антиалергенною, запобігає появі акне, а також затримує вологу. Поживні речовини дуже добре вбираються в ній, тому її можна використовувати як переносник, що легко транспортує у шкіру вітаміни.
  • Кунжутне масло. Має високу поживну цінність та зміцнює клітини. Має поживну дію, виводить токсичні речовини, покращує кровообіг та усуває подразнення. Для пом’якшення рекомендоване щоденне застосування під час догляду за шкірою.

Масло зазвичай швидко вбирається та не залишає жирної плівки. Зверніть увагу на аромат, він не повинен бути дуже різким та неприємним для вас. Зробіть свій вибір та скористайтеся усіма перевагами цих засобів. Інтернет-магазин thebodyshop.ua пропонує широкий вибір косметичних засобів з натуральних інгредієнтів.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: