Завантаження ...

Додатковий сухий корм для собак DentaLife

Інколи навіть регулярної чистки зубів недостатньо для того, щоб забезпечити ротову порожнину собаки належним доглядом. Адже слухняна тварина не в захваті від подібних процедур, а характерна будова щелепи не дає змоги якісно обробити труднодоступні зуби проти зубного каменю.

Саме тому багато господарів використовують спеціальний додатковий корм для собак DentaLife. Це дійсно чудовий спосіб подбати про належний стан здоров’я ротової порожнини вашого улюбленця.

Чому потрібен додатковий догляд за ротовою порожниною собаки

Якщо не забезпечити належний захист від пародонтозу або інших небезпечних хвороб, згодом це призведе до появи та розвитку інших недугів. Довге ігнорування подібних проблем сприяє погіршенню стану зубної емалі аж до того, що зуби вашого улюбленця почнуть випадати. При цьому деякі породи собак більш схильні до хвороб зубів та ясен, ніж інші.

Якщо у вашого улюбленця регулярно погіршується самопочуття, попри чудовий догляд за зубами, потрібно звернути увагу на його раціон. Неправильне харчування може призвести до розвитку подібних проблем. Також погіршення емалі може відбуватися з віком або при неправильному чищенні зубів.

У чому переваги DentaLife

Корм DentaLife для собак відрізняється низкою ознак, які дають змогу краще подбати про стан зубів вашого улюбленця. До основних переваг такого харчування варто віднести такі:

  • відсутність барвників, також корм був розроблений без додавання цукру;
  • корм не має багато калорій, він майже не впливає на раціон тварини;
  • пориста структура дає змогу легше розгризати паличку;
  • DentaLife дає змогу ефективно прибрати зубний наліт, що попереджує появу зубного каменю;
  • природна дія ніяким чином не погіршує міцність зубної емалі;
  • натуральні інгредієнти не просто допомагають очистити поверхню емалі, але й загалом покращують самопочуття тварини.

Додатковий сухий корм від Пуріна ‒ це чудовий спосіб попередити пародонтоз або інші захворювання зубів. Якщо ігнорувати проблеми з ротовою порожниною, то згодом виникнуть досить неприємні запалення, які призведуть не тільки до погіршення стану зубів. Загальний рівень здоров’я вашого улюбленця похитнеться, що призведе до появи зовсім інших хвороб.

Пам’ятайте, що тільки ви відповідаєте за здорове життя вашої собаки. Тому не забувайте організовувати належний догляд за ротовою порожниною тварини, щоб чотирилапий компаньйон міг радувати вас своєю присутністю багато років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: