Завантаження ...

Нащадки Героїв

Центр дозвілля молоді збирає юнацтво на одноденну "іграшкову" партизанську війну в лісах Сумщини "Нащадки Героїв". Ті, хто бажає провести час із захопленням, відчути адреналін, набути корисних навичок командної роботи, виживання, маскування, орієнтування, позмагатись з суперником у винахідливості, наполегливості, перевірити себе та знайти нових друзів матимуть нагоду зробити це в неділю, 30 травня


Центр дозвілля молоді збирає юнацтво на одноденну "іграшкову" партизанську війну в лісах Сумщини "Нащадки Героїв".

Ті, хто бажає провести час із захопленням, відчути адреналін, набути корисних навичок командної роботи, виживання, маскування, орієнтування, позмагатись з суперником у винахідливості, наполегливості, перевірити себе та знайти нових друзів матимуть нагоду зробити це в неділю, 30 травня.

Гра проводиться вдруге, такий формат молодіжних заходів чимдалі стає популярнішим, адже це шанс проявити свої сильні сторони характеру не лише за екраном монітора в комп'ютерній грі.

Сутність гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди, які змагаються між собою за прапори та за кількість "вбитих" гравців суперника. "Вбити" противника можна зірвавши нарукавну пов'язку суперника прийомами боротьби. Але головне - втілити таку тактику, яка виявиться ефективнішою за дії супротивника та краще зорганізує гравців команди.

Перемогу виборює той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій.

Чекаємо бажаючих за адресою: вул. Леваневського, 26, Центр дозвілля молоді, т. 77-50-66, 0663441341, Олександр БОЙКО, http://vkontakte.ru/event17759178

Збір для виїзду 30 травня о 8.00 біля готелю "Суми", площа Незалежності, 1.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: