Завантаження ...

Сум’янка звільнилася з посади заступника міністра молоді та спорту

Сум’янка звільнилася з посади заступника міністра молоді та спорту фото

Про це Марина Попатенко написала у фейсбуці.

“Все в житті змінне і кінечне, окрім роботи з молоддю в моєму житті!)

Цей пост про безмежну вдячність!

Йдучі з посади заступниці Міністра молоді та спорту залишаюсь в галузі працювати на благо української молоді!

Дякую всій нашій великій родині молодіжників, разом ми величезна сила, яка здатна змінювати Україну на краще щодня, здатна акумулювати зусилля заради перемоги, швидко трансформувати роботу заради допомоги тим кому вона найбільш потрібна, здатна вчитись і робити нове, змінювати підходи в роботі і відповідати на запити молоді України!

Нам тут жити, і саме ми маємо творити нашу Україну разом щодня, зберігаючи нашу ідентичність з пам'яттю та повагою про кожного Героя що боровся та бореться за Україну!

Безмежно дякую партнерам Isar Ednannia, UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, UNICEF Ukraine, USAID Ukraine - USAID Україна, Мріємо та діємо Фонд Східна Європа, Молодь за демократію в Україні - проєкт Ради Європи, Офіс Ради Європи в Україні - Київ, Асоціація Молодіжних працівників України - АМПУ Українська Асоціація Молодіжних Рад Асоціація молодіжних центрів України, всім з ким вели продуктивну співпрацю і досягали результатів.

Колегам Матвій Бідний, Vitalii Lavrov, Людмила Панченко, Andriy Chesnokov під керівництвом Міністра Вадим Гутцайт - дякую за довіру!

Команді Alesia Kravchenko, Олена Собчук, Валентина Безродняя, Валентина Коляда, Рудницька Наталія, Лілія Шкира, Юлия Фесенко, Іллюк Андрій, Alina Hrushyna, Olya Yevtushok, Оля Потєхіна, Наталія Гонтаренко, Станіслав Луців, Artur Kadelnyk, Max Lutsenko, Аліна Козицька, Viktor Zolotarenko дякую за спільний рух у досягненні результатів, вже в іншій команді, але безмежно дякую за чудову співпрацю Ірина Бєляєва . І всіх хто долучався до команди на різних етапах нашої спільної роботи.

Щирезне дякую кожному управлінню та відділу по всій Україні, командам молодіжних центрів та молодіжних рад за підтримку всі ці роки та спільну роботу пліч-о-пліч!

Спільно ми змогли зробити значні кроки в імплементації закону України "Про основні засади молодіжної політики"

Стратегія розвитку молоді 2030, державна цільова програма "Молодь України 2021-2025", Український молодіжний фонд, професія молодіжний працівник, робота над стандартизацією послуг молодіжних центрів та розвиток їх мережі разом з Всеукраїнський молодіжний центр, підтримка та спільний розвиток потужних програм Будуємо Україну Разом - БУР, Національна волонтерська платформа спільно з Українська Волонтерська Служба, СпівДія розвиток демократії участі молоді у прийнятті рішень, розвиток вуличних культур, ВідНОВА:UA і багато інших неймовіних ініціатив і масштабних проектів молоді України.

Почали важливу роботу над імплементацією Закону України "Про основі засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності"

Організація роботи спільноти практиків, координаційної ради на рівні Кабінету Міністрів України, запущено дослідження та аудит сфери, що буде чудовим підгрунтям для розробки оноволеної стратегії та державної програми та ряду важливої для сфери нормативної бази щодо підготовки фахівців та запуску програм громадянської освіти.

Окремо радію що мали змоги попри виклики та непрості часи запустити спільно ІСАР Єднання Дім громадянського суспільства.

Дякую за співпрацю народним депутатам України Oleksandr Sanchenko, Vasyl Mokan, Ірина Борзова та всім іншим народним обранцям з ким мали можливість плідно співпрацювати!

Далі буде)!

З безмежною вірою в молодь України!

Якщо щось упустила щиро перепрошую, повага і вдячність до кожного і кожної з ким співпрацювали і рухалися вперед!”, - написала ексчиновниця.

Нагадаємо: Марина Попатенко починала роботу з управління молоді та спорту Сумської ОДА у 2006 році, була директором міського центру дозвілля молоді, начальником управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА, з 1 квітня 2020 року призначена заступницею Міністра молоді та спорту України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: