Завантаження ...

У Сумах поховали загиблого на війні Ярослава Маландія

У Сумах поховали загиблого на війні Ярослава Маландія фото

26 травня у Сумах попрощалися із загиблим військовим Ярославом Маландієм.

Спочатку загиблого відспівали у Свято-Миколаївському храмі, а після поховали на Алеї слави Баранівського кладовища, йдеться в сюжеті Суспільного.

"Дуже трагічна новина прийшла в наш край, загинув наш земляк Ярослав. Вдячні його батькам, що виховали такого гідного героя. Низький уклін йому до землі, вічна шана і подяка", — сказала знайома загиблого Наталя Іщенко.

Знайомий Ярослава Маландія Віктор Пархоменко розповів про загиблого: "Завжди привітний був, веселий. Я з 2008 року з ним знайомий, навпроти трохи жив. Приїжджав до діда і до баби. Завжди спілкувалися, нічого поганого сказати не можу".

"Молода людина, жити та жити, він був водій, на заводі працював, донечка є і дружина", — розповіла родичка загиблого Ольга Никонець.

Ярослав Маландій був навідником механізованого відділення. 40-річний захисник загинув 19 травня, повідомив начальник пресслужби обласного територіального центру комплектування Олександр Бондаренко.

"Він був відданим побратимом, і у нього не було такої ситуації, що "це не моя війна" Ця війна дійсно була "його", і він хотів захищати свою сім’ю. У нього дружина, донька, але він робив те, що мав робити як чоловік", — зазначив військовий побратим загиблого Руслан.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: